Uusimmat

Marvel Studios vahvisti, milloin uusi X-Men-sarja alkaa

X-Men: First Class / Kuva: © 2011 Twentieth Century Fox Film Corporation.

12.12.2023 17:30 Muropaketin toimitus

Marvel Studios julkaisee vuonna 2024 vain yhden uuden elokuvan, mutta uusia sarjoja sentään on tulossa.

Marvel Studios tyhjensi tänä syksynä julkaisuaikatauluaan rankalla kädellä vuoden 2024 osalta. Tulossa on vain yksi ainokainen elokuva, kesällä ensi-iltansa saava Deadpool 3.

Tv-sarjarintamalla on kuitenkin vauhdikkaampaa, sillä ensi vuonna tulossa on ainakin kolme uutta Disney+:ssa julkaistavaa sarjaa, uutisoi Comic Book. Näitä ovat X-Men ’97, Friendly Neighborhood Spider-Man ja Eyes of Wakanda.

Eyes of Wakandasta ei ole kerrottu julkisuuteen vielä mitään, ei edes sitä, miten se kytkeytyy Ryan Cooglerin ohjaamiin Black Panther -elokuviin. Friendly Neighborhood Spider-Man on uusi animaatiosarja, joka aiemmin kulki nimellä Spider-Man: Freshman Year.

X-Men ’97 on odotettu X-Men-animaatio, joka on jatkoa vuonna 1992 julkaistulle X-Men-sarjalle. Siinä mukana seikkailevat ainakin Storm, Wolverine, Rogue, Gambit, Cyclops, Jean Gray, Beast, Cable, Bishop, Forge, Morph, Nightcrawler ja Sunspot. Sarjan pääpahiksena nähdään Mister Sinister, joka pyrkii tuhoamaan Ryhmä-X:n, jota Xavierin poissaollessa johtaa Magneto.

Sarjan pääkäsikirjoittajana toimii Beau DeMayo.

Tarkkoja vuoden 2024 julkaisupäiviä ei ole vielä paljastettu.