Uusimmat

Marvel Studios vahvisti vielä yhden uuden sarjan Disney+:aan ensi vuodelle

Kuva: ©Marvel Studios 2021. All Rights Reserved.

13.12.2023 17:00 Muropaketin toimitus

Marvel Studios palaa Wakandaan jälleen ensi vuonna.

Vuonna 2024 Marvel Studios julkaisee näillä näkymin vain yhden elokuvan, kesällä ensi-iltansa saavan Deadpool 3:n. Animaatiopuolella kuitenkin on tulossa kaikkea kivaa. Disney+:lla alkaa ensi vuoden aikana animaatiosarjat X-Men ’97 ja Your Friendly Neighborhood Spider-Man.

Sekä vielä kolmas.

Marvel Studiosin animaatio-osasto on nyt vahvistanut ensi vuodelle myös sarjan Eyes of Wakanda. Uudesta Black Panther -teemaisesta sarjasta ei ole vielä kerrottu julkisuuteen mitään, mutta Comicbook Movie arvelee uutisessaan sen keskittyvän Wakandan War Dogs -nimiseen undercover-vakoojaporukkaan.

Vuonna 2021 uutisoitiin “nimeämättömästä Black Panther -sarjasta”, jonka oli tarkoitus olla oikeilla näyttelijöillä tehty ja jonka luojana olisi toiminut Ryan Coogler. Tästä sarjasta ei ole kuulunut tuon jälkeen mitään, mikä saakin pohtimaan, onko Marvel päättänyt muuttaa kyseisen sarjan näytellystä animaatiomuotoon…

Tämän vuoden puolella Disney+ julkaisee kuitenkin vielä yhden Marvel-animaatiotuotannon, sillä What If…? -sarjan toinen kausi alkaa 22.12. jonka jälkeen uusi jakso julkaistaan päivittäin.