Uusimmat

Marvelin haukutuimman tv-sarjan tähti ei vastustele koko roskan hyllyttämistä: “Minäkin haluaisin katsoa tästä uutta versiota”

23.10.2019 12:33 Muropaketin toimitus

Marvelin ja AMC-kanavan Inhumans-sarja oli yksi kaikkien aikojen haukutuimmista supersankarituotoksista, ja eittämättä kehnointa mitä Marvelin sarjapuolelta on maailmalle puskettu. Eipä siis ihme, ettei ”Epäinhimilliset” jatkunut enää toisella tuotantokaudella.

Huhujen mukaan Marvel Studios saattaa ”unohtaa” Inhumans-sarjan jatkossa kokonaan ja tehdä uuden version Kuussa asuvista hahmoista. Tämä saattaa tapahtua Ms. Marvelin omassa Disney Plus -sarjassa tai sitten valkokankaalla, tarkkaa tietoa ei aiheesta ole.

Mikäli Inhumans kierrätykseen päätyy, on sarjaversiossa Black Boltia esittänyt Anson Mount sinut asian kanssa.

Comicbook.comin mukaan Mount kertoi viime viikonloppuna Dallasissa järjestetyssä Fan Days -tilaisuudessa seuraavaa:

”Ette ehkä tiedä tätä, mutta huhujen mukaan Disney Plus saattaa tehdä uuden version Epäinhimillisistä. Ja ilmeisesti… On yleisesti tiedossa että Vin Diesel on aina halunnut esittää Black Boltia, joten jonkinlaiset neuvottelut ovat nyt käynnissä siitä. Haluaisin todellakin että Inhumans saisi uuden tilaisuuden ja haluaisin sen menestyvän, koska haluaisin itsekin katsoa sitä.”

Ms. Marvelin oma sarja ilmestyy tällä tietoa vuonna 2022 tai sen jälkeen, joten ihan hetkeen ei uutta Inhumansia nähdä edes parhaassa tapauksessa.

Suomessa epäonnistuneen ”alkuperäissarjan” voi katsoa vaikkapa HBO Nordicista.