Uusimmat

Matthew Perry oli Frendejä tehdessä koukussa lääkkeisiin ja alkoholiin – näin eri jaksoista voi nähdä, mitä näyttelijä veti kuvausten aikana

06.12.2022 10:35 Muropaketin toimitus

Matthew Perry popsi päivittäin kourallisen lääkkeitä pitääkseen vieroitusoireet poissa.

Matthew Perry kertoo marraskuussa julkaistussa Friends, Lovers and the Big Terrible Thing -kirjassaan, että Frendit-sarjojen jaksoista ja tuotantokausista on helppo nähdä mitä päihdettä hän veti tiettyyn aikaan. Pahasta päihdeongelmasta kärsivä Perry kertoo asiasta kirjassaan mustan huumorin sävyttämänä:

”Riippuvuuteni lentorataa on helppo seurata kaudesta toiseen. Kun olen tukeva, niin vedin kaksin käsin viinaa. Kun olen laiha, niin popsin pillereitä. Kun minulla on pukinparta, niin vedän todella paljon pillereitä.”

Perry kertoo elämäkerrassaan, että Frendien kolmannen kauden lopussa hän popsi 55 Vicodin-pilleriä päivässä. Normi-ihmisen tappava määrä ei saanut enää edes hänen päätään sekaisin, vaan piti vain vieroitusoireet poissa.

Näyttelijä sanoo painonsa seilanneen sarjan aikana noin 58 ja 102 kilon välillä. Laihimmillaan hän oli luonnollisesti popsiessaan opioideja, jotka vähentävät ruokahalua sekä aiheuttavat pahoinvointia ja oksentelua.

Frendit