Uusimmat

Max korvaa HBO Maxin: “Tiedämme olevamme juhlissa myöhässä”

Kuva. HBO

22.03.2024 16:25 Muropaketin toimitus

HBO Maxin korvaava Max aloittaa toimintansa Suomessa 21. toukokuuta.

Warner Bros. Discovery uutisoi tällä viikolla korvaavansa toukokuussa HBO Maxin Max-palvelulla myös Euroopassa ja näin ollen myös Suomessa. HBO Maxin ja discovery+:n sisällöt yhdistävä palvelu aloittaa toimintansa 21. toukokuuta.

Yhdysvalloissa Max on toiminut jo jonkin aikaa. Warner Bros. Discoveryn toimitusjohtaja JB Perrette kommentoikin Varietyn haastattelussa tietävänsä heidän olevan vähän myöhässä, sillä Euroopassa markkinat alkavat olla jo varsin täynnä suoratoistopalveluiden osalta.

“Tiedostamme tulevamme juhliin myöhässä. Toisaalta emme ole mukana widgettibisneksessä. Myymme jotain uniikkia, IP-brändejä ja franchiseja, joita ei ole saatavilla mistään muualta. Ja tarinankerronnalliselta puolelta olemme luottavaisia siihen, että ihmiset rakastavat näitä tarinoita, brändejä ja tuoteperheitä, ja haluavat nähdä niitä, kunhan julkaisemme Maxin. Mutta tiedostamme toki myös, että olemme astumassa markkinalle, jossa useat suoratoistopalvelut ovat toimineet jo jonkun aikaa. Ihmisten ostovoima on inflaation ja kaiken muun vuoksi paineen alla.”

Maxista julkaistaan muun muassa edullisempi versio, joka sisältää mainoksia.

 

Muropaketin uusimmat