Uusimmat

Menestys oli monen jo unohtamalle Twilight-tähdelle liikaa: “En uskaltanut lähteä kotoani ulos”

31.01.2022 19:30 Muropaketin toimitus

Taylor Lautner esitti Twilight-elokuvissa kolmatta pääosaa, susipoika Jacobia.

Taylor Lautner nousi supertähteyteen vain 16-vuotiaana näytellessään Twilight-elokuvissa. Todayn tuoreessa haastattelussa Lautner paljastaa, että kuuluisuus oli hänelle monin tavoin liikaa noin nuorena. Median kiinnostus ja väkijoukot saivat hänet sulkeutumaan kotiinsa vuosikausiksi, eikä hän uskaltanut lähteä edes kauppaan.

“Harvat asiat elämässä voivat tapahtua yhdessä yössä. Kuuluisuus voi. Se voi myös kadota yhdessä yössä. Kun olin 16-, 17-, 18-vuotias ja yritin päästä lähtemään edes ulos kävelylle tai treffeille, ulkona oli 12 autoa odottamassa ja seuraamassa minua minne tahansa meninkin, ja lentokentillä oli tuhansia faneja kirkumassa”, Lautner muistelee.

Hän selittää, ettei kymmeneen vuoteen uskaltanut lähteä ruokakauppaan. Näyttelijä kertoo tuntevansa itsensä vapaaksi nyt kun hän vihdoin taas voi.

“Meni niin monta vuotta, että en joko lähtenyt ulos kotoani, tai jos lähdin, jouduin käyttämään hattua ja aurinkolaseja ja olin peloissani. Se patoutui jonnekin sisälleni, mutta pelkäsin pelkästään ulos menoa. Olin siitä superahdistunut, joten en mennyt.”

Lautner on Twilightien jälkeen viettänyt elokuvarintamalla hiljaiseloa, mutta nyt hänet nähdään keskeisessä roolissa tuoreessa Netflix-elokuvassa Home Team.

Katso Lautnerin haastattelu tästä videosta:

Home Teamin traileri näyttää puolestaan tältä: