Uusimmat

Michelle Pfeiffer muisteli Batman-elokuvaansa: ”En voi uskoa mitä laitoin suuhuni”

11.10.2017 13:22 Muropaketin toimitus

Michelle Pfeiffer esittää sivuosaroolia ensi kesänä Marvel Studiosin elokuvassa Ant-Man and the Wasp. Ensimmäistä kertaa Pfeiffer nähtiin supersankarielokuvassa vuonna 1992. Nyt Hollywoodin nimekkäimpiin näyttelijöihin lukeutuva tähti on muistellut Tim Burtonin tummanpuhuvan Batman – paluun tekemistä.

Variety-lehden tuoreessa haastattelussa Michelle Pfeiffer puhuu muun muassa Batman – paluun kuuluisasta kohtauksesta, jossa hänen esittämänsä Kissanainen nappaa Pingviinin (Danny DeVito) lemmikkilinnun suuhunsa.

Nykyään moinen kohtaus toteutettaisiin tietenkin digitaalisen tehosteen avulla, mutta 25 vuotta sitten Pfeiffer oikeasti ahtoi pikkulinnun suuhunsa. ”En voi uskoa että tein sen”, näyttelijä päivitteli Varietylle. ”Olisin voinut saada vaikka minkä taudin”.

Michelle Pfeiffer ajattelee yhä Batman – paluun tekemistä lämmöllä: ”Se oli silkkaa Tim Burtonia. Hän onnistui tuomaan Batmaniin sydäntä, synkkyyttä ja huumoria”. Omien sanojensa mukaan Pfeiffer olisi yhä kiinnostunut esittämään Kissanaista. Enää hän ei kuitenkaan menisi yhtä pitkälle roolin kanssa. Pikkulinnut jäisivät tällä kertaa häkkiinsä.

Ant-Manin jatko-osaan Michelle Pfeiffer lupautui, koska hän piti ohjaaja Peyton Reedin kädenjäljestä ensimmäisessä elokuvassa: ”Siinä oli mukana hyvää huumoria ja poikkeuksellinen tunnelma. Sama koskee jatko-osan käsikirjoitusta. Se on kivasti kirjoitettu”.

Ant-Man and the Wasp saa ensi-iltansa heinäkuussa 2018.