Uusimmat

Onko Marvel Studiosin kulta-aika ohi? Disney+:aan lisätään tänään uutuuselokuva, joka on ollut faneille iso pettymys

Kuva: © MARVEL

17.05.2023 09:09 Muropaketin toimitus

Marvel Studiosin heikommatkin elokuvat ovat saaneet perinteisesti vähintäänkin taskulämpimän vastaanoton ja keränneet runsaasti taaloja viihdejätin arkkuun. Helmikuussa ensi-iltansa saaneen Ant-Man and the Wasp: Quantumanian kohdalla kävi toisin.

Supersankariähky on vaivannut yleisöä viime aikoina yhä enemmän, ja tämän sai huomata myös Marvel vuoden alussa, kun Ant-Man and the Wasp: Quantumania jäi kauas lipunmyyntitavoitteestaan, eivätkä edes uskollisimmat fanit olleet Peyton Reedin tekeleestä järin innoissaan.

200 miljoonalla dollarilla tehty Quantumania keräsi vain 476 miljoonan dollarin lipunmyynnin. Ei elokuva siis täysfloppi ollut, mutta jäi kauas Marvelin kovimmista hiteistä ja pärjäsi selvästi huonommin kuin elokuva sarjan aikaisemmat osat Ant-Man and the Wasp (622,7 miljoonaa dollaria) ja Ant-Man (519,3 miljoonaa dollaria).

Lisäksi arviot ovat olleet tylyjä – moni on rankannut kolmannen Ant-Manin Marvel Studiosin heikoimmaksi elokuvaksi yhdessä Eternalsin kanssa.

Ant-Man 3 ja Eternals ovat Rotten Tomatoesin mukaan Marvel Studiosin kehnoimmat elokuvat

Tästä päivästä lähtien Ant-Man and the Wasp: Quantumanian laadun voi katsastaa Disney+:sta, jonne elokuva lisätään aamun aikana. Vaihtoehtoisesti elokuvasta on tarjolla myös digitaalinen myyntiversio.

Elokuvan jo nähneet voivat verestää muistojaan Screen Junkiesin rehellisellä trailerilla alla.