Uusimmat

Miksi Quentin Tarantino ei ottanut Michelle Yeohia mukaan Kill Bill -elokuviin? Näyttelijä kysyi asiaa ohjaajalta suoraan ja sai imartelevan vastauksen

19.08.2022 08:44 Muropaketin toimitus

Hiipivä tiikeri, piilotettu lohikäärme -menestyselokuvasta tuttu Michelle Yeoh olisi halunnut roolin Kill Bill -elokuvista. Quentin Tarantino ei kuitenkaan suostunut roolittamaan legendaarista näyttelijää.

Tuoreessa haastattelussaan Town & Countryn kanssa myös elokuvista Huominen ei koskaan kuole ja Everything Everywhere All at Once tuttu Michelle Yeoh paljasti, miksi Quentin Tarantino ei näyttänyt hänelle vihreää valoa Kill Billin (2003 & 2004) kohdalla.

Kyse ei ollut siitä, etteikö Tarantino olisi arvostanut Yeohia näyttelijänä ja toimintaelokuvien tähtenä, päinvastoin.

”Kysyin [Kill Billin nähtyäni] Quentinilta, miksi minua ei otettu mukaan elokuvaan. Hän on hyvin fiksu ja vastasi: ’Kuka muka uskoisi että Uma Thurman voisi hakata sinut?'”, Yeoh muisteli.

Oli kyseessä sitten pelkkä kohteliaisuus tai ei, Quentin Tarantino on tehnyt hyvin selväksi olevansa Michelle Yeohin suuri fani. Jopa niin suuri, että Yeohin roolihahmo vuoden 1992 Police Story 3:ssa (Ging chaat goo si III: Chiu kup ging chaat) toimi innoittajana Uma Thurmanin The Bridelle Kill Bill -elokuvissa.

Molemmat Kill Bill -elokuvat löytyvät suoratoistona Elisa Viihde Viaplaysta, Paramount+:sta ja Ruudusta.

Huhujen mukaan Tarantinon seuraava – eli kymmenes ja viimeinen – elokuva saattaa olla Kill Bill Vol. 3, mutta mitään varmuutta ei asiasta ole.