Uusimmat

Mission: Impossible -tähti huusi ohjaajalle ja kieltäytyi palaamasta rooliinsa: “Ette voi tappaa hahmoani noin”

05.06.2024 09:29 Muropaketin toimitus
Mission: Impossible - Rogue Nation

Kuva: © Paramount Pictures

Jeremy Renner ilmoitti hiljattain olevansa valmis palaamaan Mission: Impossible -elokuviin. Nyt näyttelijä on kuitenkin paljastanut kieltäytyneensä yhden kerran astumasta kameran eteen, koska ei pitänyt tavasta, jolla hänen roolihahmoaan aiottiin käsitellä.

”Jep, minun piti jättää elokuvasarja. Minun oli tarkoitus tehdä niitä enemmänkin, mutta aikataulut eivät osuneet yhteen. Kuvaukset olisivat olleet Lontoossa ja minun piti olla isä rapakon toisella puolella. Homma ei harmi kyllä toiminut. Minulla oli todella hauskaa elokuvien parissa ja hahmo oli upea”, Jeremy Renner kertoi viime viikolla.

Jeremy Renner paljasti, miksi hän katosi Mission: Impossible -elokuvista: “Tarkoitus oli tehdä niitä enemmänkin”

Nyt Jeremy Renner on kuitenkin hieman ristiriitaisesti paljastanut Happy Sad Confused -podcastin haastattelussa, että hänen piti Mission: Impossible – Ghost Protocolin (2011) ja Mission: Impossible – Rogue Nationin (2015) lisäksi esiintyä myös vuoden 2018 Mission: Impossible – Falloutissa. Kyseisessä elokuvassa agentti William Brandt olisi tapettu, eikä Renner ollut asiasta innoissaan.

”Muistan kun he koettivat lennättää minut mukaan kuvauksiin viikoksi, jotta he voisivat tappaa hahmoni. Minä olin ihan että ei, sitä te ette pääse tekemään. Ette raahaa minua sinne vain tappaaksenne hahmoani, suksikaa nyt kuuseen!” Sanoin että jos aiotte tehdä niin ja käyttää hahmoani, se pitää tehdä oikein”.

Tunteet kuumenivat siinä määrin, että Jeremy Renner päätyi jopa korottamaan ääntään ohjaaja Christopher McQuarrielle.

”Huusin hänelle”, Renner kertoi nauraen. ”Totesin että jäbä, tätä et kyllä tee minulle”.

Loppujen lopuksi Brandt vain katosi tarinasta, kenties palatakseen joskus myöhemmin takaisin.

Tällä hetkellä ei ole tietoa siitä, nähdäänkö Jeremy Renner vielä joskus myöhemmin Mission: Impossible -elokuvissa. Niistä seuraava eli Mission: Impossible – Dead Reckoning Part Two saa ensi-iltansa toukokuussa 2025.