Uusimmat

Suomeen saapunut Myytinmurtajat-tähti Jamie Hyneman paljasti HS:lle: ”En koskaan pitänyt Adam Savagesta”

02.12.2021 12:25 Muropaketin toimitus

Jamie Hyneman on antanut Helsingin Sanomille haastattelun, jossa hän kertoo uudesta pestistään LUT-yliopiston työelämäprofessorina, mutta myös suositun Myytinmurtajat-ohjelman (Mythbusters) tekemisestä.

Helsingin Sanomien (maksumuurin takaa löytyvässä) haastattelussa Jamie Hyneman kertoo, ettei hän enää pidä mitään yhteyttä Myytinmurtaja-kollegaansa Adam Savageen. Samassa yhteydessä selviää, etteivät miehet olleet edes ohjelmaa tehdessä kavereita, vaikka katsojille sellainen kuva saattoikin syntyä.

Kysymykseen ”olisko liioittelua sanoa, että et oikeastaan pitänyt hänestä?” Hyneman vastaa suoraan:

”Ei. Meillä oli taatusti kunnioitusta toisiamme kohtaan, mutta emme missään nimessä olleet kavereita.”

Jamie Hynemanin mukaan ohjelman juontajien ei kuitenkaan tarvinnut olla kavereita tai edes täysin samalla aaltopituudella:

”Jos olet samanlainen kuin minä, niin mitä hyötyä sinusta on? Tarvitsen työpariksi jonkun, joka on erilainen. Mielestäni tämän asetelman näkee hyvin eräänlaisena yin ja yang -asetelmana, joka toimi Myytinmurtajissa hyvin.”

Koko haastattelun voi lukea täältä:

HS Visio | Jamie Hyneman ei koskaan pitänyt työparistaan, mutta Myytinmurtajille se oli vain hyvä asia. Nyt hän kertoo, mitkä keksinnöt voivat pelastaa maailman.