Uusimmat

”Näiden tollojen toivoo kuolevan pian” – Netflixiin tuli harvinaisen hyvä kauhukomedia kahden vuoden takaa

21.05.2024 09:55 Muropaketin toimitus
Bodies

Kuva: © Cinemanse Oy

”Bodies Bodies Bodies -slasher-satiiri naurattaa, vaikkei se edes yritä sanoa mitään fiksua”, kehuttiin Netflixin uutuutta Muropaketin arviossa pari vuotta sitten.

Syksyllä 2022 Suomen elokuvateattereihin saapunut Bodies Bodies Bodies on nyt katsottavissa Netflixistä, ja katsoa Halina Reijnin ohjaama elokuva todellakin kannattaa. Kyseessä kun on selvästi keskivertoa parempi kauhukomedia, joka ei ota itseään liian vakavasti, eikä myöskään aliarvioi katsojiaan.

”Bodies Bodies Bodies tietää olevansa pelkkää pintaa. Reilun puolentoista tunnin pituisena kauhuirvailu on juuri sopivan mittainen. Kolmannessa aktissa meno hyytyy vain hetkeksi ennen hulvatonta loppuratkaisua. Kyseessä on lähtöasetelmaltaan perinteinen slasher, johon on sekoitettu vielä perinteisempää murhamysteeriä. Joukko varakkaita parikymppisiä päättää pitää keskellä ei mitään sijaitsevassa jättikartanossa myrskybileet. Gen Z -junnut ovat oikeastaan kaikki täysiä tolloja, toinen toistaan rasittavampia itsekeskeisiä kitisijöitä, joiden toivoo pääsevän hengestään mahdollisimman pian”, todettiin Muropaketin arviossa.

Arvostelu | Bodies Bodies Bodies on hulvaton kauhukomedia, joka on parasta katsoa porukalla

Tämän enempää Bodies Bodies Bodiesista ei ole etukäteen tarvetta tietää, mutta jos ette nyt vielä vakuuttuneet, voi trailerin katsoa alta.

Netflixin lisäksi Bodies Bodies Bodies löytyy vuokra- ja myyntiversioina.