Uusimmat

Nälkäpeli-faneille on luvassa paksut ajat: uusi romaani ja siihen pohjautuva elokuva tulossa

Jason Schwartzman elokuvassa Nälkäpeli: Balladi laululinnuista ja käärmeistä / Kuva: Murray Close © 2022 Lionsgate

07.06.2024 13:00 Muropaketin toimitus

Uusi Nälkäpeli-tarina on nimeltään Sunrise on the Reaping. Se sijoittuu ajallisesti 24 vuotta ennen varsinaisen Nälkäpeli-trilogian tapahtumia.

Nälkäpeli-franchise jatkaa kasvamistaan. Tulossa on nimittäin Suzanne Collinsilta uusi aiheeseen liittyvä kirja, ja saman tien myös sen elokuvaversio, uutisoi The Hollywood Reporter.

Collinsin viides Nälkäpeli-kirja julkaistaan ensi vuonna ja Lionsgate suunnittelee tekevänsä siitä elokuvan seuraavalle vuodelle. Virallinen ensi-ilta on tällä hetkellä päivätty 20. marraskuuta 2026.

Uusi tarina on nimeltään The Hunger Games: Sunrise on the Reaping ja se sijoittuu 24 vuotta ennen Jennifer Lawrencen tähdittämien Nälkäpeli-elokuvien tapahtumia. Se tapahtuu 50:nnen Nälkäpelin aikaan, jonka tapahtumat tunnetaan myös nimellä Second Quarter Quell.

Uuden elokuvan näyttelijäkaartista ei ole vielä tietoa.

Sunrise on the Reaping -elokuvan ohjaajaksi on mahdollisesti palaamassa Francis Lawrence, joka on tähän mennessä ohjannut neljä Nälkäpeli-elokuvaa sen jälkeen, kun Gary Ross ohjasi niistä ihan ensimmäisen vuonna 2012. Lawrencen vastuulla oli alkuperäisen trilogian keskimmäinen osa, kahtia jaettu päätöselokuva sekä esiosana toimiva, vuonna 2023 julkaistu Balladi laululinnuista ja käärmeistä.