Uusimmat

Hollywood-tähti menetti ison elokuvaroolin liian pienen Instagram-seuraajamäärän takia

16.05.2023 07:30 Muropaketin toimitus

Elle Fanning on näytellyt muun muassa elokuvassa Neon Demon. Viime aikoina hän on vaikuttanut HBO Maxin julkaisemassa satiirisarjassa The Great. 

25-vuotias Elle Fanning on näytellyt kirjaimellisesti koko ikänsä. Hän on saanut osansa myös suurtuotannoista Disneyn Maleficent-elokuvien Aurorana, mutta ei ole vielä toistaiseksi liittynyt mihinkään suureen franchiseen.

Happy Sad Confused -podcastin haastattelussa Fanning kuitenkin paljastaa hakeneensa kerran suureen franchiseen, mutta saaneensa hylkäyksen ehkäpä hieman erikoisesta syystä.

“En aio kertoa, mikä elokuva se oli, mutta en saanut erästä isoa roolia, koska – voihan olla, ettei tämä ollut lopullinen syy, mutta näin asia minulle perusteltiin – minulla ei ollut silloin tarpeeksi seuraajia Instagramissa. En oikein usko, että roolin saamisen pitäisi perustua siihen”, Fanning kertoo.

Hän ei kuitenkaan kerro tuntevansa painetta liittyä vaikkapa Marveliin tai Star Warsiin.

Katso koko haastattelu tästä videosta:

Tällä hetkellä Fanningilla on Instagramissa 6.2 miljoonaa seuraajaa, mikä on tietenkin vähän jos sitä vertaa vaikkapa Selena Gomeziin (416 miljoonaa) tai Jennifer Lopeziin (244 miljoonaa).

Fanning esittää pääosaa Suomessa HBO Maxin julkaisemassa, mainiossa satiirisarjassa The Great, josta viime viikolla julkaistiin kolmas kausi.