Uusimmat

Näyttelijä Sam Neill muisteli hetkeä, jolloin hän uskoi koko Jurassic Parkin tekijätiimin kuolevan

29.03.2023 07:30 Muropaketin toimitus

Sam Neill muistelee, kuinka Jurassic Park -elokuvan kuvauksiin iski tuhoisa hurrikaani vuonna 1993.

Jurassic Park -elokuvien tähti Sam Neill on julkaissut tällä viikolla muistelmateoksensa Did I Ever Tell You This? Kirjassaan Neill muun muassa muistelee Jurassic Parkin kuvauksia keskellä tuhoisaa hurrikaania, uutisoi Cinemablend.

“Me melkein kuolimme ensimmäisten viikkojen aikana Havaijin saaristoon kuuluvalla Kauailla. Eräänä päivänä meidät käskettiin pysytellä hotellilla, koska sille päivälle ennustettiin hurrikaania. Olin rannalla Laura Dernin kanssa ja hän kysyi minulta, että kuolemmekohan me tänään. Kun Tyyneltämereltä näkyi lähestyvän massiivisia mustia pilviä, minusta tuntui että rehellisyyden nimissä minun pitäisi vastata siihen että kyllä, pelkään että me voimme kuolla”, Neill selittää.

“Paljastui, että se oli lähellä… Meidät ajettiin tanssisaliin, kaikki näyttelijät ja kuvausryhmä, muutama tunti ennen kuin hurrikaani Iniki osui meihin. Iniki oli kategorian 4 hirmumyrsky ja se tuhosi koko saaren, mukaanlukien meidän lavasteemme. Kuusi ihmistä kuoli ja taloudelliset tuhot nousivat yli kolmeen miljardiin dollariin.”

Hirmumyrskyjä vertailevalla asteikolla kategoria 4 on toiseksi voimakkain ja se ennustaa “katastrofisia tuhoja”. Inikin kerrotaan iskeneen pahiten juuri Kauaille, missä tuhoutui jopa yli 14 000 kotia.