Uusimmat

Netflixiin tuli Matt Damonin laatuleffa, joka nousee TOP 10 -listalle satavarmasti

22.03.2024 09:41 Muropaketin toimitus
Yksin Marsissa

Kuva: © 2015 Twentieth Century Fox

Matt Damonin vuoden 2015 laatuelokuva The Martian eli Yksin Marsissa lisättiin Netflixin valikoimaan eilen. Netflixin lisäksi Ridley Scottin ohjaaman selviytymistarinan voi katsoa myös Disney+:sta.

Andy Weirin vuoden 2011 romaaniin pohjautuvassa The Martianissa Astronautti Mark Watneyn (Matt Damon) luullaan kuolleen kovassa myrskyssä miehitetyllä Mars-tutkimusmatkalla, joten hänen miehistönsä lähtee kotimatkalle ilman häntä. Mutta Watney on selvinnyt elossa ja tajuaa olevansa yksin karulla planeetalla.

Vain niukat varusteet apunaan hänen täytyy luottaa kekseliäisyyteensä pysyäkseen hengissä ja löytääkseen keinon viestittää Maahan olevansa elossa. Miljoonien kilometrien päässä NASA ja kansainvälinen tiimi tiedemiehiä tekevät väsymättä töitä tuodakseen tämän yksinäisen ”marsilaisen” kotiin, kun toisaalla Watneyn miehistö suunnittelee rohkeaa, joskin melko mahdotonta pelastustehtävää.

Matt Damonin lisäksi sangen viihdyttävää The Martiania tähdittävät Kate Mara, Jessica Chastain, Michael Peña, Kristen Wiig, Jeff Daniels ja Naomi Scott.

The Martian ei ole vielä ehtinyt nousta Netflixin TOP 10 -listalle, mutta jos niin ei ole käynyt maanantaihin mennessä, lupaamme syödä paketillisen rusinallista maksalaatikkoa. Kylmänä ja ilman puolukkahilloa.

Muropaketin uusimmat