Uusimmat

Netflixin fantasiasarja päättyy kesällä – kolmas ja viimeinen kausi sai uuden trailerin

Kuva: Kirsty Griffin/Netflix © 2023

22.05.2024 07:45 Muropaketin toimitus

Sweet Tooth -sarjan kolmas kausi jää sen viimeiseksi.

Netflix on julkaissut uuden trailerin Sweet Tooth -fantasiasarjan kolmannesta kaudesta, joka jää sen viimeiseksi. Finaalikaudella näyttelijäkaartiin liittyy esimerkiksi Star Wars -elokuvista tuttu Kelly Marie Tran.

Kahdeksasta jaksosta koostuvaa kolmatta kautta tähdittävät myös muun muassa Nonso Anozie, Christian Convery, Adeel Akhtar, Stefania LaVie Owen ja Dania Ramirez.

Sweet Tooth perustuu DC Comicsin Vertigo-alamamerkin alun perin julkaisemaan Jeff Lemiren saman nimiseen sarjakuvaan, joka on aikuislukijoille suunnattu ja huomattavasti tv-adaptaatiota synkempi. Sweet Tooth -sarjakuvaa julkaistiin 40 numeron verran vuosina 2009-2013. Tarina sai vuonna 2020 omana kokonaisuutenaan toimivan Sweet Tooth: The Return -jatkon joka koostui kuudesta numerosta.

Muropaketin arvostelussa sarjan ensimmäisestä kaudesta todettiin kesällä 2021 muun muassa seuraavaa:

”Sweet Tooth -sarjaa ei voi suositella täysin varauksetta alkuperäisen materiaalin ystäville, vaan arvelen sen toimivan paremmin sarjakuvaa lukemattomalle ummikolle. Tarina avautuu ensimmäisen jakson myötä hyvin hämmentävänä suloisine eläinlapsineen ja erikoisine, satumaisine tunnelmineen.”

Arvostelu | Netflixin uusi Sweet Tooth -tv-sarja tasapainoilee kurjuuspornon ja Disney-söpöilyn välimaastossa

Sweet Tooth -sarjan kolmas kausi tulee tarjolle Netflixiin 6. kesäkuuta.