Uusimmat

Netflixin kaikki uudet sarjat ja elokuvat viikolla 20/2023

15.05.2023 17:00 Muropaketin toimitus

Viikolla 20/2023 Netflixissä julkaistaan muun muassa teinidraamasarja XO, Kitty, korealainen sairaalasarja Doctor Cha sekä dokumentit Anna Nicole Smithistä ja Conor McGregorista.

Viikon uudet sarjat ja tuotantokaudet Netflixissä:

Doctor Cha – 17. toukokuuta
Lääketieteen alan 20 vuotta sitten jättänyt kotirouva palaa ensimmäisen vuoden harjoittelijaksi, mutta työ on haastavaa ja täynnä yllätyksiä.

Yakitori: Soldiers of Misfortune – 18. toukokuuta
Animesarjassa huippuedistyneet alienit valtaavat maapallon ja Akiran ainoa mahdollisuus parempaan tulevaisuuteen on värväytyä yakitori-sotilaaksi.

XO, Kitty – 18. toukokuuta
Uusi rakkaustarina saa alkunsa, kun kaukosuhteessa elänyt matchmaker Kitty näkee jälleen poikaystävänsä samassa soulilaisessa lukiossa, jota hänen edesmennyt äitinsäkin kävi.

Mykkä poika (Muted) – 19. toukokuuta
Sergio ei ole puhunut sanaakaan murhattuaan vanhempansa kuusi vuotta sitten. Kieroutunut tutkinta saa alkunsa, kun psykiatri yrittää selvittää tapahtumien kulun.

Tulossa myös:

  • Rhythm + Flow France, kausi 2 – 17. toukokuuta alkaen
  • Kitti Katz – 18. toukokuuta
  • Selling Sunset, kausi 6 – 19. toukokuuta
  • Young, Famous & African, kausi 2 – 19. toukokuuta

Viikon uudet elokuvat:

Fanfic – 17. toukokuuta
Puolalaisessa draamaelokuvassa kahden lukiolaisen välille syntyy voimakas yhteys kun he kumpikin kohtaavat haasteita etsiessään minuuttaan ja yrittäessään ilmaista itseään sellaisina kuin ovat.

Faithfully Yours – 17. toukokuuta
Hollantilaisessa trillerissä kaksi ystävystä pettää aviomiehiään käyttäen toisiaan alibeina, mutta heidän mutkikas valheiden verkkonsa alkaa purkautua kun toinen heistä katoaa.

Kathal – A Jackfruit Mystery – 19. toukokuuta
Kaksi kallisarvoista hedelmää katoaa poliitikon puutarhasta. Innokas poliisi alkaa kaivella totuutta ja tutkinta johtaa yllättävään suuntaan.

Tulossa myös:

  • Prey for the Devil – 20. toukokuuta

Viikon uudet dokumentit:

Tuntematon Anna Nicole Smith (Anna Nicole Smith: You Don’t Know Me) – 16. toukokuuta
Läheisten näkökulmaan pohjautuvassa dokumentissa tutustutaan Anna Nicole Smithin elämäntarinaan mallimaailman huipulta aina hänen traagiseen kuolemaansa saakka.

Jokapäiväinen työmme (Working: What We Do All Day) – 17. toukokuuta
Joillekin se on vain tulonlähde, toisille kutsumus. Dokumenttisarjassa selvitetään, mitä työ merkitsee nykyamerikkalaisille nopeiden muutosten aikakaudella.

McGregor Forever (minisarja) – 17. toukokuuta
Conor McGregorin kovat lyönnit ja rehvakas tyyli tekivät hänestä UFC:n suurimman vetonaulan. Dokumenttisarjassa seurataan hänen dynaamista uraansa.

Tiedot perustuvat Netflixiltä saatuun infoon ja muutokset ovat mahdollisia.