Uusimmat

Netflixin katsotuimmaksi elokuvaksi nousi 15 vuotta vanha tusinakomedia, jonka olemassaolon moni oli jo täysin unohtanut

Kuva: © Netflix

12.01.2024 08:12 Muropaketin toimitus

Maanantaina Netflixiin lisätty Odottamaton ehdotus on onnistunut kipuamaan palvelun TOP 10 -listan kärkeen. Ei hullummin 15 vuotta vanhalta tusinakomedialta, jonka moni oli jo täysin unohtanut.

Anne Fletcherin ohjaama Odottamaton ehdotus (The Proposal, 2009) on sangen kaavamaista Hollywood-hattaraa hassunhauskoilla tilanteilla ja tietenkin annoksella romantiikkaa. Elokuvan tarina kuuluu seuraavasti:

”Menestynyttä kustannuspomoa Margaretia uhkaa karkotus Yhdysvalloista, sillä hän on unohtanut uusia viisuminsa. Pitääkseen työnsä Margaret valehtelee esimiehilleen olevansa naimisissa assistenttinsa Andrewn kanssa. Viranomaiset eivät kuitenkaan usko parin onneen. Avioliiton aitoutta testataan kokeella, mutta sitä ennen Andrewn on matkustettava perhejuhliin Alaskaan, eikä Margaretin auta muu kuin lähteä mukaan.”

Odottamatonta ehdotusta tähdittävät Sandra Bullockin ja Ryan Reynoldsin lisäksi Malin Akerman, Craig T. Nelson, Mary Steenburgen, Denis O’Hare ja Betty White.

Netflixin elokuvapuolen koko TOP 10 näyttää tänään tältä:

1. Odottamaton ehdotus
2. Risto Räppääjä ja viileä Venla
3. Lumen yhdistämät
4. Paha maa
5. Transporter 2
6. Risto Räppääjä ja polkupyörävaras
7. Risto Räppääjä
8. Luokkakokous
9. Top Gun: Maverick
10. Luokkakokous 2