Uusimmat

Netflixin uuden Johnny Depp ja Amber Heard -sarjan ohjaaja ei halunnut puhua kummallekaan näyttelijälle, ja siihen oli selvä syy

Kuva: © Netflix

17.08.2023 15:20 Muropaketin toimitus

Emma Cooperin ohjaama Depp vs. Heard -dokumentti on julkaistu Netflixissä tällä viikolla.

Netflix julkaisi eilen Emma Cooperin ohjaaman, kolmiosaisen dokumentin Depp vs. Heard, joka nimensä mukaisesti keskittyy Johnny Deppin ja Amber Heardin kuuden viikon mittaiseen oikeudenkäyntiin, sekä sen ympärillä pyörineeseen mediamyllytykseen.

Cooper, joka tunnetaan muun muassa dokumenteistaan The Mystery of Marilyn Monroe: The Unheard Tapes ja The Disappearance of Madeleine McCann, kertoo Varietyn haastattelussa saaneensa inspiraation dokumenttiinsa omasta kiinnostuksestaan oikeudenkäyntiin. Hänestä oli mielenkiintoista seurata, kuinka vahvasti oikeudenkäynti vaikutti ihmisiin, ja kuinka voimakkaasti monet olivat jomman kumman puolella.

“Dokumentaristina tunsin, että minulla oli kerrankin mahdollisuus reflektoida, miltä minusta itsestäni tuntui katsoessani oikeudenkäyntiä, ja koin että tapaus todella kuvastaa tätä hetkeä. Tarkoitukseni oli alusta asti tehdä asiapitoinen ja kiinnostava katsaus tapahtuneeseen ilman haastatteluja tai asiantuntijoita”, Cooper kommentoi.

Tämän takia dokumentissa ei esimerkiksi nähdä suoria kommentteja Deppiltä tai Heardilta. Cooper kertoo olleensa molempien edustajaan yhteydessä, mutta ei pyytänyt heiltä dokumenttiinsa haastattelua.

“Jos juristit olisivat kovasti halunneet puhua, silloin totta kai olisin haastatellut heitä. Mutta en olisi tehnyt toista ilman toista, koska kaiken pitää olla tasapainossa.”