Uusimmat

Netflixin uudessa Terminator-sarjassa on todella vähän aseita – ja syy siihen löytyy Japanista

Kuva: © Netflix

17.05.2024 12:31 Muropaketin toimitus

Uusi Terminator Zero -sarja julkaistaan Netflixissä elokuussa.

Uusi Terminator-sarja tulee Netflixiin elokuussa. Animesarja kantaa nimeä Terminator Zero ja se sijoittuu Yhdysvaltojen sijaan Japaniin. Lokaation vaihdoksesta johtuu myös se, että tulevassa sarjassa nähdään vain vähän tuliaseita.

Japanissa tuliaseiden omistaminen on kiellettyä, mutta sarjan luojana ja showrunnerina toimiva Mattson Tomlin paljastaa Comicbookin uutisen mukaan yllättyneensä sen varsinaisesta merkityksestä.

“Olin tietoinen siitä, ettei Japanissa ole pahemmin aseita, mutta en tainnut kunnolla tajuta, mitä se todella merkitsee. Partnerini Production I.G.:ssä olivat minuun yhteydessä ja sanoivat, ettei Japanissa ole aseita. Jos meidän pitäisi hankkia sellaisia, emme tiedä mistä saisimme niitä. Minulle se oli hämmentävä hetki jolloin tajusin, että olen todella amerikkalainen”, Tomlin kommentoi.

Terminator Zero tulee Netflixiin 29. elokuuta. Virallista traileria sarjasta ei ole vielä julkaistu, mutta sen englanninkielinen synopsis kuuluu näin:

”2022: A future war has raged for decades between the few human survivors and an endless army of machines. 1997: The AI known as Skynet gained self-awareness and began its war against humanity. Caught between the future and this past is a soldier sent back in time to change the fate of humanity. She arrives in 1997 to protect a scientist named Malcolm Lee who works to launch a new AI system designed to compete with Skynet’s impending attack on humanity. As Malcolm navigates the moral complexities of his creation, he is hunted by an unrelenting assassin from the future which forever alters the fate of his three children.”