Uusimmat

Netflixin uutuudet helmikuussa: Fantasiasarja Locke & Key alkaa, Better Call Saul jatkuu…

01.02.2020 20:01 Muropaketin toimitus

Helmikuussa Netflixissä alkaa muun muassa uusi fantasiasarja Locke & Key. Tutuista sarjoista jatkoa saavat esimerkiksi Narcos: Mexico ja Better Call Saul. Elokuvapuolella tulossa on Anne Hathawayn ja Ben Affleckin tähdittämä The Last Thing He Wanted.

Netflixin omaa tuotantoa olevat sarjat helmikuussa:

My Holo Love, minisarja – 7. helmikuuta
Korealaisessa minisarjassa yksinäinen nainen saa yllättäen rakkautta osakseen, kun hän saa kumppanikseen äreän tekijänsä näköisen, ihmismäisen hologrammin.

Locke & Key, kausi 1 – 7. helmikuuta
Isänsä murhan jälkeen kolme sisarusta muuttaa äitinsä kanssa suvun vanhaan kartanoon. He löytävät sieltä taika-avaimia, joilla pääsee käsiksi voimiin ja salaisuuksiin. Carlton Cusen (Lost, Bates Motel) ja Meredith Averillin (The Haunting of Hill House) luoma fantasiasarja Locke & Key pohjautuu Joe Hillin ja Gabriel Rodriguezin sarjakuvaan.

Onko rakkaus sokea? (Love is Blind), kausi 1 – 13. helmikuuta
Nick ja Vanessa Lachey juontavat tosi-tv-sarjassaan sosiaalista koetta, jossa sinkut etsivät rakkautta ja kihlautuvat ennen kumppaninsa näkemistä.

Narcos: Mexico, kausi 2 – 13. helmikuuta
Meksikon huumesodan alkulähteistä 1980-luvulla kertova sarja jatkuu. Félixin pitää selviytyä Yhdysvaltain kanssa, sillä hänen toimillaan DEA:ta vastaan on vaikutuksensa.

Keskustytöt (Cable Girls), viimeinen kausi – 14. helmikuuta
Madridilaisen puhelinyhdistyksen naisoperaattoreista kertova romanttinen draamasarja tulee päätökseensä viidennen kauden myötä.

Spectros, kausi 1 – 20. helmikuuta
Brasilialaisessa fantasiasarjassa teinipoika ystävineen joutuu kotikaduillaan keskelle brasilialaisten noitien ja japanilaisten shinto-henkien sotaa.

Gentefied, kausi 1 – 21. helmikuuta
Latinotaustaiset Moralesin serkukset rakastavat kulttuuriaan, yhteisöään ja perhettään, ja pitävät pystyssä isoisänsä taco-myymälää keskiluokkaistuvalla asuinalueellaan Los Angelesissa. Mutta mitä tapahtuu, kun heidän pitää valita niiden välillä?

Puerta 7, kausi 1 – 21. helmikuuta
Dolores Fonzin näyttelemä nainen tahtoo erottaa argentiinalaisen jalkapallon järjestäytyneestä rikollisuudesta. Rikosdraamasarjan on luonut Martín Zimmerman (Ozark, Narcos).

Better Call Saul, kausi 5 – 24. helmikuuta
Breaking Bad -sarjan esiosana luotu sarja asianajaja Saul Goodmanista jatkuu. Viidennen kauden jaksot julkaistaan tuttuun tapaan viikottain.

I Am Not Okay With This, kausi 1 – 26. helmikuuta
Teinityttö yrittää selvitä uusista supervoimistaan koulun, perhe-elämän ja seksuaalisuuden mutkikkaiden kuvioiden lisäksi. Teinisarja pohjautuu Charles Forsmanin sarjakuvaan.

Followers, kausi 1 – 27. helmikuuta
Aloitteleva naisnäyttelijä nousee pinnalle Instagram-kuvan ansiosta. Hänen elämänsä nivoutuu yhteen muiden unelmiaan seuraavien tokiolaisten naisten kanssa.

Kesyttämättömät (Desenfrenadas – Unstoppable), kausi 1 – 28. helmikuuta
Meksikolaisessa draamasarjassa kolme ongelmiaan pakenevaa kaksikymppistä naista lähtee autolla reissuun. He kohtaavat epätoivoisen naisen, joka pakottaa heidät vaihtamaan suuntaa.

Queen Sono, kausi 1 – 28. helmikuuta
Eteläafrikkalainen huippuvakooja (Pearl Thusi) saa uransa vaarallisimman tehtävän. Yksityiselämässään hän kohtaa muutoksia ihmissuhteissaan.

Unelmien näköalaravintolat (Restaurants on the Edge), kausi 1 – 28. helmikuuta
Kolme design- ja ruokaeksperttiä elvyttää konkurssin uhkaamia ravintoloita ympäri maailman yhdistämällä niitä ympäröivään kulttuuriin muunkin kuin näköalan osalta.

Taj Mahal 1989, kausi 1 – Tulossa helmikuussa
Hindinkielisessä sarjassa monen ikäiset pariskunnat tutkivat rakkauden politiikkaa avioliittojen, romanssien ja ystävyyssuhteiden kautta Lucknow’n yliopistossa ja sen ympäristössä vuonna 1989.

Tulossa myös:
Van Helsing, kausi 4 – 8. helmikuuta
Altered Carbon, kausi 2 – 27. helmikuuta
Formula 1: Taistelu paalupaikasta (Formula 1: Drive to Survive), kausi 2 – 28. helmikuuta

Omaa tuotantoa olevat elokuvat:

Isoäidin häät (La boda de la abuela) – 5. helmikuuta
Meksikolaisessa draamakomediassa isoäidin ja nuoren puutarhurin häiden aattona heidän erilaiset sukunsa tapaavat ja viikonloppu täyttyy valheista, draamasta ja kulttuurien yhteentörmäyksestä.

Horse Girl – 7. helmikuuta
Jeff Baenan ohjaamassa elokuvassa Sarah (Alison Brie) on sosiaalisesti kömpelö nainen, joka pitää askartelusta, hevosista ja sarjoista, joissa kerrotaan yliluonnollisista rikoksista. Hänen unensa alkavat muuttua aina vain selkeämmiksi, ja lopulta hän näkee niitä valveillakin.

The Coldest Game – 8. helmikuuta
Kovia kokenut matikkanero värvätään vuoden 1962 Kuuban ohjuskriisin aikaan pelaajaksi USA:n ja Neuvostoliiton väliseen shakkiotteluun – ja tappavaan vakoilupeliin. Draamajännärin pääosassa nähdään Bill Pullman.

To All the Boys: P.S. I Still Love You – 12. helmikuuta
Lara Jeanin (Lana Condor) ja Peterin (Noah Centineo) leikkiromanssi on muuttunut virallisesti aidoksi, mutta sitten kuvioihin astuu toinen Lara Jeanin rakkauskirjeen vastaanottaja.

Isi & Ossi – 14. helmikuuta
Saksalaisessa elokuvassa miljardöörin tytär esittää seurustelevansa pennittömän nyrkkeilijän kanssa pakottaakseen vanhempansa antamaan hänelle luvan opiskella keittiömestariksi New Yorkissa.

The Last Thing He Wanted – 21. helmikuuta
Kokenut toimittaja (Anne Hathaway) hukkaa oman elämänsä punaisen langan, kun hän suostuu syyllisyyden pakottamana hoitamaan erään asian isänsä (Willem Dafoe) puolesta ja muuttuu tietämättään oman juttunsa tekijästä sen aiheeksi. Joan Didionin samannimisen romaanin on elokuvaksi sovittanut ja ohjannut Dee Rees. Toisessa pääroolissa nähdään Ben Affleck.

Viimeinen juoksuhauta (La trinchera infinita) – 28. helmikuuta
Kostoa pelkäävä mies piiloutuu Espanjan sisällissodan jälkeen kotiinsa 33 vuodeksi. Tositarinaan perustuvaa elokuvaa tähdittävät Antonio de la Torre ja Belén Cuesta.

Yksi täydellinen päivä (All The Bright Places) – 28. helmikuuta
Jennifer Nivenin menestysromaaniin perustuvassa elokuvassa kaksi teiniä (Elle Fanning ja Justice Smith) parantelee yhdessä henkisiä haavojaan ja muuttaa toistensa elämän.

Dokumentit:

Farmaseutti (The Pharmacist), minisarja – 5. helmikuuta
Poikansa traagisen kuoleman jälkeen louisianalainen farmaseutti menee äärimmäisyyksiin paljastaakseen rehottavan korruption opioidiriippuvuuskriisin takana. Ohjaus: Julia Willoughby Nason ja Jenner Furst (Time: The Kalief Browder Story, Rest in Power: The Trayvon Martin Story).

Who Killed Malcolm X?, kausi 1 – 7. helmikuuta
Afroamerikkalaisen johtajan Malcolm X:n salamurhasta on kulunut vuosikymmeniä, kun aktivisti ryhtyy selvittämään totuutta.

Camino A Roma – 11. helmikuuta
Meksikolainen dokumentaristi Andrés Clariond teki dokumentin Alfonso Cuaronin ohjaaman Roman tekemisestä.

Kokkishow (The Chef Show), osa 3 – 19. helmikuuta
Jon Favreaun ja keittiömestari Roy Choin vieraana ovat tällä kaudella muun maussa Wolfgang Puck, Sam Raimi, Sprinklesin perustaja Candance Nelson, Pizzanan kokki Daniele Uditi, Border Grillin omistajat Mary Sue Milliken ja Susan Feniger, ja Wexler’s Delin omistajat Micah Wexler ja Michael Kasser.

Babies, osa 1 – 21. helmikuuta
Dokumenttisarja tarkastelee vallankumouksellista tiedettä siitä, kuinka vauvat oivaltavat asioita elämänsä ensimmäisen elinvuoden aikana.

Komediaspesiaalit:

Tom Papa: You’re Doing Great! – 4. helmikuuta
Amit Tandon: Family Tandoncies – Tulossa helmikuussa

Lapsille ja koko perheelle sekä anime:

Team Kaylie, osa 3 – 3. helmikuuta
Cagaster of an Insect Cage – 6. helmikuuta
Lohikäärmeet: Pelastuspartio (Dragons: Rescue Riders), kausi 2 – 7. helmikuuta
Kapteeni Kalsarin eeppinen valintaseikkailu (Captain Underpants Epic Choice-o-Rama) – 11. helmikuuta
Dragon Quest Your Story – 13. helmikuuta
The Expanding Universe of Ashley Garcia, osa 1 – 17. helmikuuta
Glitch Techs – 21. helmikuuta
Pentuakatemia (Pup Academy) – 21. helmikuuta
Pokémon: Mewtwo Strikes Back – Evolution – 27. helmikuuta

Tiedot perustuvat Netflixiltä saatuun infoon ja muutokset ovat mahdollisia.