Uusimmat

Netflixissä alkaa tänään niin äärimmäisen synkkä sarja, että ikärajasuosituskin on K18

21.09.2022 08:29 Muropaketin toimitus

Dahmer

Jeffrey Dahmer murhasi 17 teinipoikaa ja nuorta miestä yli vuosikymmenen aikana. Miten hän onnistui välttelemään kiinnijäämistä niin kauan?

Tähän kysymykseen etsitään vastausta tänään Netflixissä alkavassa minisarjassa Dahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer Story, jonka nimiosaa esittää American Horror Storysta ja tuoreimmista X-Men-elokuvista tuttu Evan Peters.

Ja kuten pari päivää sitten julkaisemamme traileri osoittaa, uusi Dahmer-sarja on melkoisen synkkä esitys – ei toki mikään ihme, kun huomioi sen aihepiirin.

Ikärajasuositus 10-osaiselle Dahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer Storylle on Yhdysvalloissa ollut TV-MA, mikä vastaa Suomessa K18-leimaa. Korkeaa ikärajaluokitusta on perusteltu rumalla kielenkäytöllä, alastomuudella, gorella, seksuaalisella väkivallalla, ”tavallisella” väkivallalla ja tupakoinnilla.

Sanomattakin pitäisi siis olla selvää, ettei Dahmer ole mikään hyvän mielen sarja. Silti – tai juuri siksi – se saattaa hyvinkin nousta lähipäivinä Netflixin TOP 10 -listan kärkeen.