Uusimmat

Nyt selvisi, miksi Quentin Tarantinon elokuvissa on nähty seksiä vain aniharvoin

14.04.2023 11:55 Muropaketin toimitus

Jackie Brown

Quentin Tarantinon elokuvat on suunnattu puhtaasti aikuiskatsojille, mutta tästä huolimatta niissä ei ole perinteisesti nähty juurikaan seksiä tai edes paljasta pintaa.

”On ihan totta, että seksi ei ole osa visiotani elokuvista”, Quentin Tarantino linjasi tuoreessa haastattelussaan espanjalaislehden Diari ARA kanssa (Varietyn mukaan).

Tarantinon mukaan seksikohtausten tekeminen ei myöskään ole mitään herkkua:

”Totuus on, että seksikohtausten kuvaaminen on melkoista tuskaa, kaikki ovat hyvin kireinä. Ja jos seksikohtausten tekeminen oli aikaisemmin hankalaa, nyt se vasta onkin sitä.”

Mitään periaatteellista siveyslupausta ei Tarantino kuitenkaan ole antanut:

”Jos elokuvani tarina olisi ehdottomasti vaatinut seksikohtausta, olisin tehnyt sen, mutta toistaiseksi sellainen ei ole ollut tarpeen”.

Robert De Niron ja Bridget Fondan välinen kohtaus vuoden 1997 Jackie Brownissa on yksi harvoista kerroista, kun Tarantinon elokuvissa on ollut selkeästi seksiä mukana. Sen lisäksi lihallista ilottelua on nähty hyvin lyhyesti vuoden 2009 Inglourious Basterdsissa, mutta muuten on ollut aika hiljaista.

Quentin Tarantino on keskittynyt viime aikoina kirjailijauraansa, mutta aloittaa huhun mukaan myöhemmin tänä vuonna kymmenennen ja viimeisen elokuvansa kuvaukset. Nimeä The Movie Critic kantavalla leffalla ei ole vielä julkaisupäivää, mutta se osunee vuodelle 2024.

Quentin Tarantino vahvisti viimeisen elokuvansa nimen ja mihin vuoteen tarina sijoittuu

Päivitetty 14.4.2023: Lisätty maininta Inglourious Basterdsin kohtauksesta.