Uusimmat

Nyt selvisi, miksi vuoden 2022 The Batman ei ole osa virallista DC-elokuvauniversumia

Kuva: © Warner Bros. Pictures

18.12.2023 14:42 Muropaketin toimitus

Robert Pattinsonin tähdittämä The Batman on suuremmasta kokonaisuudesta erillinen DC-elokuva samoin kuin Joaquin Phoenixin Jokeri.

Vuonna 2022 julkaistiin Matt Reevesin ohjaama ja Robert Pattinsonin tähdittämä The Batman -elokuva, joka ei ole millään tavalla kytköksissä suurempaan DC-elokuvien universumiin. Se on samalla tavalla itsenäinen elokuva kuin Todd Phillipsin ohjaama ja Joaquin Phoenixin tähdittämä Jokeri.

Nämä elokuvat kuuluvat DC:n Elseworlds-nimellä kutsuttuun tarinakokonaisuuteen.

DC Studiosin toisena pomona toimiva James Gunn kommentoi Comicbook Movien mukaan, ettei tarinoiden erillisyys johdu siitä, etteivätkö ne saisi olla osa suurempaa kokonaisuutta.

“Kyse ei ole siitä, etteikö elokuvan ’sallittaisi’ olla [osa DC-universumia], vaan tämä oli Mattin [Reeves] ihan oma valinta, ja me arvostamme sitä”, Gunn kommentoi.

Sekä The Batman että Jokeri saavat jatkoa. The Batman II on näillä näkymin päivätty vuodelle 2025 ja Joker: Folie a Deux on puolestaan tulossa valkokankaille lokakuussa 2024. The Batman saa myös spinoffin The Penguin -nimisen tv-sarjan muodossa (HBO) Maxiin.