Uusimmat

Oikea astronautti kommentoi Fast & Furious 9 -elokuvaa: “Tekivät sitten 30 sekunnissa sen, mihin minulla meni 8,5 minuuttia”

Vin Diesel elokuvassa Fast & Furious X / Kuva: © Universal Studios

10.10.2023 10:00 Muropaketin toimitus

Astronautti Chris Hadfield arvostee avaruuselokuvia.

Vuonna 2013 eläkkelle jäänyt kanadalainen astronautti Chris Hadfield arvostelee avaruuteen sijoittuvia elokuvia Vanity Fairin julkaisemassa YouTube-videossa.

Mukana on myös Fast & Furious 9 -leffa, jossa päädytään kirjaimellisesti autolla avaruuteen. Hadfield kertoo pitävänsä kaahailuelokuvista, koska ne ovat pöhköydessään kuin piirrettyjä.

”Auto ammutaan avaruuteen lentokoneesta käsin. Sen raketit syttyvät ja hahmot kaahaavat kiertoradalle noin 30 sekunnissa. Minulla kesti päästä sinne asti 8,5 minuuttia. Leffassa kiidetään niin hurjaa vauhtia, että hahmot olisivat oikeasti musertuneet G-voimien johdosta.”

Hadfield arvostelee videopätkässä myös elokuvia Guardians of the Galaxy Vol. 3, Top Gun: Maverick, Life, Transformers: Dark of the Moon, Space Cowboys ja Star Wars: The Return of the Jedi sekä For All Mankind -sarjaa.

Fast & Furious 9 sai Muropaketin arvostelussa 2½ tähteä ja siitä todetttiin muun muassa seuraavaa:

”Fast & Furious 9 ei ole kerronnaltaan erityisen vauhdikas, saati toiminnaltaan riittävän raivokas ylläpitääkseen katsojan kiinnostusta.”

Arvostelu | Puuduttava ja sekava Fast & Furious 9 jää kauas epätasaisen elokuvasarjan parhaista hetkistä