Uusimmat

Onko Thor-elokuvien aika ohi? Chris Hemsworthin tuore haastattelu on tuskin fanien mieleen

18.11.2022 11:21 Muropaketin toimitus

Chris Hemsworth tähdittää Disney+:n uutta Limitless-tv-sarjaa, mutta vieläkö aussitähteä kiinnostaisi palata Marvelin ukkosenjumalaksi?

”No mikä ettei”, Chris Hemsworth vastasi Vanity Fairin tiedustellessa asiaa tuoreessa haastattelussa. Samassa yhteydessä Hemsworth vihjaili, että Thorin aika valkokankaalla saattaa olla kohta ohi.

”Minusta tuntuu että meidän pitäisi sulkea kirjan kannet, jos tekisin Thor-elokuvan vielä. […] Se olisi varmaankin loppuhuipennus, mutta tämä näkemys ei pohjaudu mihinkään, mitä kukaan on kertonut minulle tai mihinkään suunnitelmiin. Mutta tarinoissahan sankareilla on synty, seikkailu ja kuolema, ja enpä tiedä… Olenko jo viimeisessä vaiheessa? Kukapa tietää?”.

Chris Hemsworth on esittänyt Thoria vuodesta 2011 lähtien, ja jo neljässä Thor-elokuvassa, Doctor Strangessa, neljässä Avengers-elokuvassa sekä kahdessa Team Thor -lyhärissä. Ruutuaikaa on siis riittänyt runsaasti.

Uusin Thor-elokuva, Thor: Love and Thunder, sai ensi-iltansa kesällä ja löytyy nyt Disney+:sta. Sen lopussa ukkosenjumalan elämä lähti taas uuteen suuntaan, mutta tavalla, joka ei kaikkia faneja miellyttänyt.