Uusimmat

Oppenheimer-tähti Cillian Murphy istui kotona ja söi juustoa, kun muut näyttelijät lakkoilivat: “Voin suositella”

Cillian Murphy elokuvassa Oppenheimer / Kuva: © Universal Pictures.

29.11.2023 07:40 Muropaketin toimitus

Toisin kuin moni jenkkikollegansa, ei irlantilaisnäyttelijä Cillian Murphy ottanut osaa ammattiliitto SAG-AFTRA:n mielenosoituksiin syksyllä.

Yli neljän kuukauden mittaiseksi venynyt amerikkalaisnäyttelijöiden ja -radioesiintyjien lakko ei juuri Oppenheimer-tähti Cillian Murphya hetkauttanut. Alta löytyvällä videolla näyttelijä kertoo viettäneensä elokuva-alan aikalisän sangen rennoissa merkeissä.

”Olen vain ollut kotona ja syönyt juustoa. Voin suositella”, Murphy totesi.

Kun Oppenheimerissa Katherine ”Kitty” Oppenheimeria näytellyt Emily Blunt kysyi, milloin Murphy oikein sitten lopetti juuston syömisen, kuului vastaus:

”Eilen”.

Christopher Nolanin ohjaama Oppenheimer on nyt katsottavissa kotona digitaalisena myyntiversiona. Vuokralle elokuva saapuu 18. joulukuuta.

Oppenheimer pohjautuu Kai Birdin ja Martin J. Sherwinin Pulitzer-palkittuun kirjaan American Prometheus: The Triumph and Tragedy of J. Robert Oppenheimer. Elokuvaa tähdittävät Murphyn ja Bluntin lisäksi oheisella videollakin esiintyvä Robert Downey Jr. sekä Matt Damon, Rami Malek, Florence Pugh, Benny Safdie, Michael Angarano, Josh Hartnett ja Kenneth Branagh