Uusimmat

”Paras toimintaleffa pitkään aikaan” – Huhtikuun The Fall Guy meni juuri katselulistalle ja korkealle menikin

Kuva: © Universal Studios

14.03.2024 08:25 Muropaketin toimitus

Ryan Goslingin ja Emily Bluntin tähdittämän The Fall Guyn ensimmäiset arviot ovat ehtineet jo linjoille, vaikka elokuvan laajempaan levitykseen on vielä toista kuukautta aikaa. 

Coming Soonin mukaan The Fall Guy on kerännyt reippaasti kehuja ja David Leitchin (John Wick, Deadpool 2, Bullet Train) uutuutta on kehuttu jopa yhdeksi parhaista toimintakomedioista vuosiin.

The Fall Guyn tuoreusaste on Rotten Tomatoesissa 20 arvion jälkeen peräti 90 prosenttia, mikä povaa osaltaan hyvää toimintaleffojen ystäville.

Suomen elokuvateattereihin 26. huhtikuuta saapuvan The Fall Guyn on kerrottu olevan rakkauskirje stunt-esiintyjille ja -tempuille. Juonikuvaus kuuluu seuraavasti:

”Hän on stuntmies, ja kuten kaikkia hänen kollegoitansa, häntä räjäytellään, ammutaan, murskataan, työnnetään ikkunoista ja pudotetaan korkeuksista – kaikki viihteen nimissä. Nyt, lähes hänen koko uransa päättäneen työtapaturman jälkeen, tämän työväenluokan sankarin on löydettävä kadonnut elokuvatähti, ratkaistava salaliitto ja yritettävä voittaa takaisin elämänsä rakkaus – päivätöitään unohtamatta. Mikä muka voisi mennä oikein?”

Ryan Goslingin ja Emily Bluntin lisäksi The Fall Guyta tähdittävät Hannah Waddingham, Aaron Taylor-Johnson, Winston Duke ja Stephanie Hsu.