Uusimmat

Paul Walkerin tytär tekee cameon ensi viikolla julkaistavassa Fast & Furious 10:ssa: “Synnyin tähän perheeseen”

12.05.2023 15:00 Muropaketin toimitus

Louis Leterrierin ohjaama Fast & Furious X saa ensi-iltansa Suomessa ensi viikon keskiviikkona.

Paul Walkerin tytär Meadow Walker kertoo Instagramissa tekevänsä cameo-roolin ensi viikolla valkokankaille tulevassa Fast & Furious X:ssa. Nyt 24-vuotias Meadow Walker kertoo tehneensä roolin kunnianosoituksena vuonna 2013 auto-onnettomuudessa kuolleelle isälleen.

“Olin yksivuotias, kun ensimmäinen Fast julkaistiin! Kasvoin kuvauspaikalla katsellen monitoreista isääni, Viniä, Jordanaa, Michelleä, Chrisiä ja muita. Kiitos isälleni, synnyin Fast-perheeseen. En voi uskoa, että pääsin itsekin nyt mukaan”, Walker kirjoittaa.

“Tunnen itseni niin siunatuksi voidessani tehdä tällaisen kunnianosoituksen isälleni ja jakaa tämän hänen kanssaan ikuisesti.”

Brian O’Conneria esittänyt Paul Walker oli Fast & Furious -franchisen toinen voimahahmo Vin Dieselin rinnalla ensimmäisestä elokuvasta lähtien. Hän oli Tokyo Driftiä lukuunottamatta mukana vuonna 2001 julkaistusta elokuvasta lähtien jokaisessa elokuvassa kuolemaansa saakka.

Fast & Furious 7 jäi Walkerin viimeiseksi elokuvaksi, ja sen kuvaukset jouduttiin viemään loppuun Walkerin kuoleman jälkeen hänen kahden veljensä avustuksella.

 

Muropaketin uusimmat