Uusimmat

Pierce Brosnan lähetti Daniel Craigille terveiset, jotka saavat varmasti Bond-tähden punastumaan

24.04.2020 08:50 Muropaketin toimitus

Huhtikuulta loppusyksyyn lykätty 007: No Time to Die tulee jäämään Daniel Craigin viimeiseksi Bond-leffaksi.

Nyt salaista agenttia 1990-luvulla ja 2000-luvun alussa esittänyt Pierce Brosnan on tarjonnut neuvon kollegalleen koskien elämää Bond-uran jälkeen.

”Nauti elämästäsi. Teit upeaa työtä, Daniel. Olit kerrassaan aivan upea Bond. Oikeasti, nostan hattua edessänne, hyvä herra. Olen nauttinut katsomisestasi todella paljon. Otit todellakin härkää sarvista ja veit homman loppuun asti. Maailma on kämmenelläsi ja voit tehdä nyt mitä vain haluat. Voi hyvin”, Brosnan hehkutti vuolaasti Esquiren haastattelussa.

Cary Fukunagan ohjaaman No Time to Dien juonikuvaus kuuluu seuraavasti:

”Elokuvassa 007 No Time To Die Bond on jättänyt aktiivipalveluksen ja nauttii rauhallisesta elämästä Jamaikalla. Sitä ei kuitenkaan kauaa kestä, sillä hänen vanha ystävänsä Felix Leiter CIA:sta pyytää apua. Siepatun tutkijan pelastustehtävä osoittautuu odotettua vaikeammaksi ja vie Bondin vaarallisella teknologialla aseistautuneen mysteeririkollisen jäljille.”

Daniel Craigin lisäksi elokuvaa tähdittävät Rami Malek, Léa Seydoux, Lashana Lynch, Ben Whishaw, Naomie Harris, Billy Magnussen, Ana de Armas, Rory Kinnear, David Dencik, Dali Benssalah, Jeffrey Wright ja Ralph Fiennes.