Uusimmat

Prime Video paljasti vihdoinkin The Boys -sarjan 4. kauden ensi-iltapäivän

Kuva: @ Amazon Studios

23.02.2024 08:50 Muropaketin toimitus

Hollywood-lakkojen takia myöhässä oleva The Boys -sarja jatkuu uusin jaksoin vihdoinkin kesällä.

Prime Video kertoo The Boys -supersankarisikailun neljännen kauden alkavan 13. kesäkuuta. Tuolloin tarjolle tulee kolme jaksoa, jonka jälkeen kausi jatkuu jakso per viikko -tahdilla.

Kahdeksasta jaksosta koostuvan kauden viimeinen episodi nähdään 18. heinäkuuta. Neljännen kauden virallinen synopsis kertoo seuraavaa.

”Neljännen kauden alkaessa maailma on edelleen sekasorron partaalla. Victoria Neuman on lähempänä Oval Officea kuin koskaan, mutta samalla tukevasti Homelanderin talutusnuorassa. Butcher, jolla on vain joitakin kuukausia elinaikaa, on menettänyt Beccan pojan sekä paikkansa The Boys -ryhmän johtajana, sillä muut jäsenet ovat kyllästyneitä hänen valheisiinsa. Koska panokset ovat nyt korkeammat kuin koskaan, heidän on löydettävä uusi tapa työskennellä yhdessä ja pelastaa maailma ennen kuin on liian myöhäistä.”

The Boysin neljännen kauden päärooleissa jatkavat Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Capone, Karen Fukuhara, Colby Minifie, Claudia Doumit ja Cameron Crovetti. Mukana ovat myös Susan Heyward, Valorie Curry ja Jeffrey Dean Morgan.

The Boys -kausi 4

Kuva: © Amazon MGM Studios