Uusimmat

Reacher-tähti on valmis Batmanin rooliin: “En kuitenkaan ole Batman vielä”

Alan Ritchson tv-sarjassa Reacher / Kuva: @ Amazon Studios

19.02.2024 18:00 Muropaketin toimitus

Reacher-tähti Alan Ritchson haluaisi uudeksi Batmaniksi.

James Gunnin astuttua DC:n johtoon on koko DC-elokuvien näyttelijäkaarti käymistilassa. Uusi Teräsmies on jo löytynyt tulevaan Superman: Legacy -elokuvaan (se on David Corenswet), mutta uutta Batmania ei ole vielä julkistettu.

Reacher-sarjan tähti Alan Ritchson olisi valmis Batmanin rooliin, mikäli James Gunn tulisi kyselemään. Comic Bookin haastattelussa näyttelijä paljastaa roolin olevan hänen suuri haaveensa:

“Tämä huhumylly on niin valtava ja minusta tuntuu, että tässä vaiheessa tämä rooli pitäisi tarjoilla hopealautaselta. Rakastaisin esittää Batmania. Mutta en ole Batman vielä. En tiedä mikä Gunnin näkemys tulee olemaan. Mutta joo, olisihan se mahtavaa. Hän on yksi kaikkien aikojen ikonisimmista hahmoista.”

Virallisen DCU:n rinnalla toisessa tarinauniversumissa Batmanin roolissa jatkaa Robert Pattinson, joka nähdään Matt Reevesin ohjaamassa Tha Batman -jatko-osassa näillä näkymin vuonna 2025. Näihin erillisiin rinnakkaisuniversumeihin kuuluvat myös Todd Phillipsin Jokeri-elokuvat sekä HBO:n tuleva The Penguin -sarja.

Ritchson puolestaan jatkaa Jack Reacherina myös sarjan kolmannella kaudella.