Uusimmat

Robert Pattinsonin The Batman -elokuvan jatko-osa sai virallisen nimen ja julkaisupäivän

Kuva: © Warner Bros. Pictures

01.02.2023 08:22 Muropaketin toimitus

James Gunn paljasti eilen 10 uutta elokuvaa ja tv-sarjaa, jotka DC Comicsin supersankareista on nyt tekeillä. Uusien paljastuksien lisäksi myös aikaisemmin vahvistetut projektit ovat etenemässä kohti valkokangasta.

Variety-lehden mukaan viime vuonna ilmestyneen The Batman -elokuvan jatko-osa on saanut nimen ja julkaisupäivän.

The Batman Part II saapuu elokuvateattereihin 3. lokakuuta 2025, eli vain muutama kuukausi siitä, kun uusi Teräsmies-elokuva Superman: Legacy on saanut ensi-iltansa.

Robert Pattinson jatkaa Batmanin näyttelijänä ja Matt Reeves ohjaajana, mutta jatko-osan muista näyttelijöistä tai tarinasta ei ole vielä tietoa. Ennen The Batman Part II:a HBO Maxissa julkaistaan parhaillaan parhaan miespääosan Oscarista kisaavan Colin Farrellin esittämään Pingviiniin keskittyvä tv-sarja.

The Batman Part II on Jokerin jatko-osan Joker: Folie à Deux tavoin DC Elseworlds -elokuva. Warner Bros. julkaisee jatkossa tuon tittelin alla ne elokuvansa, jotka eivät ole osa uutta virallista kaanonia. Myös muita vaihtoehtoisia tarinoita on kehitteillä, mutta niistä James Gunn ei vielä tällä viikolla puhunut sen enempää.

The Batmanin voi katsoa suoratoistona HBO Maxista.

LUE LISÄÄ: James Gunn paljasti 10 uutta tv-sarjaa ja elokuvaa, jotka DC Comicsin supersankareista on tekeillä