Uusimmat

SDCC 2019: Marvel Studios vahvisti Fantastic Four -elokuvan – X-Men-elokuvista ei ”ehditty” puhua

21.07.2019 10:06 Muropaketin toimitus

Marvel Studios vahvisti viime yönä San Diegon Comic-Conissa elokuvat, jotka se julkaisee vuosina 2020-2021. Näiden lisäksi studio antoi lupauksen muutamasta elokuvasta, jotka jäivät vielä ilman julkaisupäivää.

Black Widow’n, Eternalsin, Shang-Chin, Doctor Strange 2:n ja Thor 4:n sekä Bladen lisäksi Marvel Studios on Coming Soonin mukaan tekemässä myös seuraavat elokuvat:

  • Captain Marvel 2
  • Guardians of the Galaxy Vol. 3
  • Black Panther

Nämä elokuvat julkaistaneen vuosina 2022-2023.

Lisäksi Marvel vahvisti tekevänsä ensimmäistä elokuvaa Fantastic Fourista.

Ihmenelosten filmatisointioikeudet palasivat keväällä Marvelille Disneyn ja Foxin kauppojen myötä, ja nyt Marvelin ensimmäinen supersankaritiimi aiotaan sitten tuoda osaksi MCU:a. Fox julkaisi kolme Fantastic Four -elokuvaa vuosien 2005-2014 aikana.

Moni odottaa jo X-Men-hahmojakin samaan universumiin muiden Marvelin supersankareiden kanssa. Mutanttien tiimoilta Marvel ei kuitenkaan paljastanut vielä mitään uutta. Studiopomo Kevin Feigen mukaan moiseen ei Comic-Conissa ”aika riittänyt”, kertoo Comicbookmovie. Sanat oli huolella valittu, sillä Marvel ei selvästikään aio kiirehtiä X-elokuviensa kanssa.

Päätöstä on varmasti puoltanut se, että 20th Century Foxin viimeinen X-Men-elokuva, Dark Phoenix, floppasi ruhtinaallisesti.