Uusimmat

Spider-Man-ohjaajan uusi Star Wars -sarja paljastettiin – Skeleton Crew’n pääosaa esittää Jude Law

27.05.2022 09:10 Muropaketin toimitus

Viime viikolla paljastettiin uudemmasta Spider-Man-trilogiasta tutun Jon Wattsin tekevän seuraavaksi Star Wars -tv-sarjan. Aiheesta ei paljastettu tuolloin vielä paljoakaan, mutta nyt Lucasfilm on iskenyt kortit pöytään.

Jon Wattsin Star Wars -sarjan työnimenä on Grammar Rodeo, joka on viittaus Simpsonien seitsemännen kauden jaksoon nimeltään Bart on the Road. Siinä Bart koulukavereineen varastaa auton ja lähtee viikon mittaiselle karkumatkalle.

Wattsin Star Wars -sarjan kuvaillaankin olevan 1980-luvun Amblin-tyylinen kasvutarina, joka sijoittuu Jedin paluun jälkeiseen aikaan.

Kuvausten on tarkoitus alkaa kesäkuussa ja ne jatkuvat aina joulukuuhun saakka. Sarjan luojana ja käsikirjoittajana toimii Christopher Ford, joka myös tuottaa yhdessä Wattsin kanssa.”

Tuon verran mystisestä Star Wars -sarjasta tiedettiin viime viikolla.

Spider-Man-ohjaaja Jon Watts tekee Disney+:n uuden Star Wars -sarjan

Eilisessä Star Wars Celebration -tilaisuudessa Lucasfilm paljasti Jon Wattsin sarjan nimeksi Skeleton Crew. Pääosaa tulee esittämään Sherlock Holmes- ja Captain Marvel -tähti Jude Law, ja julkaisu tapahtuu vuoden 2023 aikana.

Jos Skeleton Crew’n kuvaukset tosiaan jatkuvat kuluvan vuoden joulukuuhun asti, sarjaa saadaan odottaa todennäköisesti kesään tai peräti loppuvuoteen 2023 asti. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että Star Wars -faneille ei olisi katsottavaa tarjolla:

Lucasfilm paljasti vihdoinkin Star Wars -faneille, milloin The Mandalorian jatkuu Disney+:ssa

Muropaketin uusimmat