Uusimmat

Stephen King on jo nähnyt The Flashin: “Yleensä en pidä supersankarielokuvista, mutta…”

Kuva: © 2023 Warner Bros. Entertainment Inc.

19.05.2023 17:00 Muropaketin toimitus

Suomessa The Flashin pääsee näkemään elokuvateattereissa 14. kesäkuuta alkaen.

Pitkään odotettu The Flash julkaistaan vihdoin ensi kuussa, mutta harvat ja valitut maailmalla ovat jo päässeet näkemään sen. Yksi näistä on kauhumaestro Stephen King, joka julkaisi elokuvasta ensituntumansa Twitterissä.

“En yleensä pidä supersankarielokuvista, mutta tämä tuntuu erityiseltä. Se on lämminhenkinen, hauska ja silmiä hivelevä. Rakastin sitä”, King kirjoittaa.

(Postauksen kommenteissa joku käyttäjä pyytää DC:n pomona toimivaa James Gunnia vahvistamaan Kingin kommenttien paikkansapitävyyden ja Gunn vastaa siihen: “totta hitossa”.)

Andy Muschiettin ohjaaman The Flashin synopsis kuuluu näin:

“Maailmat ryskyvät elokuvassa The Flash, kun Barry käyttää supervoimiaan palatakseen ajassa taaksepäin ja muuttaakseen menneisyyden tapahtumia. Mutta kun Barryn yritys pelastaa perheensä tulee muuttaneeksi myös tulevaisuutta, hän joutuu vangiksi sellaiseen todellisuuteen, jossa kenraali Zod on palannut ja uhkaa täydellisellä tuholla, mutta kyseisessä maailmassa ei ole supersankareita, jotka auttaisivat. Paitsi jos Barryn onnistuu taivutella hyvin erilainen Batman palaamaan tositoimiin ja pelastamaan vangiksi joutuneen kryptonilaisen… vaikkakaan ei juuri sitä, jota hän etsii. Lopulta pelastaakseen vieraan maailman ja palatakseen tuttuun tulevaisuuteen Barryn on pidettävä vauhtia henkensä edestä. Mutta riittääkö edes äärimmäinen uhraus palauttamaan universumin tolalleen?”

Pääosaa elokuvassa esittää Ezra Miller ja muissa rooleissa nähdään muun muassa Sasha Calle, Michael Shannon, Ron Livingston, Maribel Verdú, Kiersey Clemons ja Antje Traue. Michael Keaton ja Ben Affleck palaavat Batman-rooleihinsa.