Uusimmat

Suomalainen supersankarielokuva Rendel saa jatko-osan – Jesse Haaja palaa ohjaajaksi

14.05.2018 09:28 Muropaketin toimitus

Rendel

Jesse Haajan ohjaama Rendel keräsi Suomessa vain noin 10 000 katsojaa. Maailmanlaajuisesti yleisöä on riittänyt kuitenkin siinä määrin, että nyt elokuvalle puuhataan jatko-osaa.

Tuotantoyhtiöt Black Lion Pictures ja Frozen Flame Pictures valmistelevat kuvauksia, jotka ajoittuvat alkuvuodelle 2019.

Rendel 2:n ohjaa hahmon luoja Jesse Haaja, joka ohjasi myös ensimmäisen Rendelin.

Haaja kuvailee Rendel 2:a seuraavasti:

”En pysty sanoin kuvailemaan, kuinka innoissani olen tästä! Oli elämäni suurin unelma saada Rendel valkokankaille, ja nyt päästään tekemään jo jatko-osaa! En malta odottaa, että pääsen jatkamaan töitä Black Lionin, Frozen Flamen ja myyntiyhtiömme Raven Bannerin kanssa. Yhteistyömme on sujunut erinomaisesti alusta lähtien ja voin luvata, että teemme jatko-osasta vielä isomman, vauhdikkaamman ja räjähtävämmän! Fanit ympäri maailman tulevat yllättymään!”

Rendel-elokuva on esillä parhaillaan Cannesin elokuvajuhlien Marché du Film -myyntitapahtumassa, jossa myydään jo jatko-osan oikeuksia ympäri maailman. Rendelin myynnistä maailmalle vastaa kanadalainen Raven Banner Entertainment. Jatko-osan tuottavat Miika J. Norvanto, Trevor Doyle ja Timo Puustinen.

Rendel 2:n lisäksi Jesse Haajalla on parhaillaan tekeillä myös toinen elokuva, Furrow.