Uusimmat

Kehutun Turbonegro-dokumentin We Just Wanna Have a Good Time All the Time voi nyt katsoa kotona

Kuva: VLMedia

19.12.2023 09:00 Muropaketin toimitus

Night Visions -festivaalin ohjelmistostakin tuttu dokumenttielokuva We Just Wanna Have a Good Time All the Time on julkaistu tällä viikolla VOD-kanavissa.

Jukka Pihlajaniemen ohjaaman ja käsikirjoittaman Turbonegro-dokumentin We Just Wanna Have a Good Time All the Time voi katsoa tällä hetkellä Elisa Viihteestä ja SF Anytimesta.

Saatavilla on sekä vuokra- että myyntiversio.

Dokumentti on saatavilla myös dvd:llä, joka sisältää elokuvan lisäksi trailerin ja liki tunnin verran poistettuja kohtauksia.

Turbonegron faneilta reippaasti kiitosta saaneen We Just Wanna Have a Good Time All the Timen kuvaus kuuluu seuraavasti:

Homoeroottisella ja muutoin provokatiivisella symboliikalla leikittelevä pitelemätön punk-bändi Turbonegro, näytti alkuaikoinaan keskisormea koko maailmalle ja perusti eräänä päihteiden värittämänä iltana -95 oman fanikerhonsa vitsillä. Siis mitä helv*ttiä? Arvaamaton ja absurdi bändi ansaitsi nopeasti jopa Norjan pahamaineisimpien black metal -bändien kunnioituksen. Kaikki tietävät kyllä Kiss Armyn, mutta mikä on Turbonegron valloilleen päästämä ja maailmanlaajuiseksi ilmiöksi kasvanut myyttinen laivasto, joka tunnetaan provosoivasti nimellä Turbojugend? Turbonegron faniuden ytimessä ovat rakkaus ja veljeys, joka ei katso ikään, ihonväriin tai sukupuoleen. Turbojugendit osaavat todella pitää hauskaa ja vuoden kohokohta on Reeperbahnilla järjestettävä Weltturbojugendtage, jossa usein jugendien joukossa ovat juhlimassa itse Turbonegron jäsenetkin.

Ja sama vielä trailerin muodossa.