Uusimmat

Suomen teattereihin tulee huhtikuussa niin verinen elokuva, että ohjaajat pyysivät näyttelijöiltä asiaa solkenaan anteeksi

Kuva: © 2024 Universal Studios

29.02.2024 08:30 Muropaketin toimitus

Scream-ohjaajien uudessa Abigail-kauhuelokuvassa läträtään verellä oikein kunnolla.

Radio Silence -nimellä tunnettu ohjaajaduo Matt Bettinelli-Olpin ja Tyler Gillett kertovat Total Filmin jutussa pyytäneensä Abigail-kauhuelokuvansa näyttelijöiltä kuvauksissa anteeksi veren määrää.

”Kaikki meidän elokuvamme ovat verisiä, mutta tässä sillä lotrataan eniten. Pyytelimme veren määrää jatkuvasti anteeksi näyttelijöiltä. Punainen neste on tietysti vampyyrileffan perusjuttuja, mutta sen määrä meni tällä kertaa vähän överiksi. Mutta hauskalla tavalla.”

Matt Bettinelli-Olpin ja Tyler Gillett tunnetaan muun muassa uusista Scream-elokuvista.

Guy Busickin ja Stephen Shieldsin käsikirjoittaman Abigailin virallinen juonikuvaus kertoo seuraavaa:

”Lapset voivat olla oikeita hirviöitä.

Kun rikollisjoukko kidnappaa vaikutusvaltaisen alamaailman hahmon 12-vuotiaan ballerinatyttären, heidän tarvitsee vain vartioida tyttöä yön yli saadakseen 50 miljoonan dollarin lunnaat. Eristetyssä kartanossa sieppaajat alkavat kuitenkin kadota yksi kerrallaan. Pian he tajuavat kauhukseen, etteivät ole lukittuna sisälle minkään tavallisen tytön kanssa.”

Abigailin nimikkoroolin näyttelee Alisha Weir. Mukana ovat myös muun muassa Dan Stevens, Kathryn Newton, William Catlett, Kevin Durand, Giancarlo Esposito ja Melissa Barrera. Leffassa nähdään myös viime kesänä kuollut Angus Cloud yhdessä viimeisistä rooleissaan.

Abigail saa ensi-iltansa 19. huhtikuuta.