Uusimmat

Tänään tv:ssä: Bruce Willisin hittielokuva, josta NASA on löytänyt yli 160 virhettä

29.03.2019 06:38 Muropaketin toimitus

Nelonen esittää perjantain ja lauantain välisenä yönä Bruce Willisin pöhköimpiin elokuviin lukeutuvan Armageddonin vuodelta 1998.

Michael ”Transformers” Bayn ohjaamassa Armageddonissa NASA:n johtaja palkkaa maailman parhaan öljynporaajan Harry Stamperin (Bruce Willis) työryhmineen pelastamaan maapallon tuholta, joka näyttää lähes väistämättömältä. Maata lähestyy Teksasin osavaltion kokoinen meteoriitti, joka on pakko pysäyttää jo avaruudessa. Stamperin iskuryhmällä on vain 12 päivää aikaa kouluttautua elämänsä haasteellisimpaan tehtävään.

Bruce Willisin lisäksi Armageddonia tähdittävät Ben Affleck, Liv Tyler, Billy Bob Thornton, Steve Buscemi, Owen Wilson ja Peter Stormare.

Nelonen esittää Armageddonin ensi yönä kello 00.20 alkaen.

Tarina kertoo, että NASA:lla on ollut tapana esittää Armageddon harjoitusohjelmassaan. Tehtäväksi on annettu kaivaa elokuvasta mahdollisimman monta virhettä. Tähän mennessä saldo on 168. Michael Bayn leffa ei anna siis järin realistista kuvaa siitä, miten avaruudesta lähestyvä taivaankappaletta oikeasti lähdettäisiin torjumaan…