Uusimmat

Tänään tv:ssä: Daniel Craig irrottelee huolella keskiviikon parhaassa elokuvassa

Kuva: © 2018 MRC II Distribution Company L.P.

17.01.2024 12:09 Muropaketin toimitus

IMDb-arvosanoissa mitattuna keskiviikon paras elokuva Suomen televisiossa on vuoden 2019 Knives Out eli Veitset esiin – kaikki ovat epäiltyjä.

Asteikolla 1-10 arvosanan 7,9/10 IMDb:ssa kerännyt Knives Out nähdään Subilla kello 23.40.

Jos esitysajankohta on kehno, löytyy Rian Johnsonin ohjaama elokuva myös Netflixistä, Viaplaysta ja MTV Katsomosta. Itsenäinen jatko-osa Glass Onion (2022) on edelleen katsottavissa vain Netflixistä.

Syvästi Agatha Christien suuntaan kumartavassa Knives Outissa tunnettu rikoskirjailija Harlan Thrombey (Christopher Plummer) löydetään kuolleena kartanostaan hänen syntymäpäiväjuhliensa jälkeen.

Utelias ja tyylikäs etsivä Benoit Blanc (Daniel Craig) ilmaantuu paikalle tutkimaan tapausta. Etsivä Blanc sukkuloi Harlanin ristiriitaisen perheen ja uskollisen palvelusväen välillä. Harhautusten ja itsekkäiden valheiden keskellä hän pyrkii paljastamaan Harlanin murhan taustalla olevan totuuden…

Subin illan elokuvaa tähdittävät myös Chris Evans, Ana De Armas, Jamie Lee Curtis, Don Johnson, Michael Shannon, Toni Collette, LaKeith Stanfield, Katherine Langford ja Jaeden Martell.