Uusimmat

Tänään tv:ssä: Katsojia 1990-luvulla järkyttänyt elokuva, jonka aihe voi tuntua Netflixin tilaajista kumman tutulta

05.06.2024 08:54 Muropaketin toimitus
Elossa

Kuva: MTV

Vuonna 1993 ensi-iltansa saanut Elossa-elokuva herätti keskustelua ainakin herkimpien katsojien keskuudessa kohtauksellaan, jossa nälkiintynyt nuorisojoukko joutui murkinoimaan kuolleiden kaveriensa kankuilla selvitäkseen hengissä vuoriston ja lumihankien keskellä.

Sub esittää tänään kello 21.00 Frank Marshallin ohjaaman Elossa-elokuvan (Alive). Sen tarinassa uruguaylainen rugbyjoukkue ja joukko heidän läheisiään on matkalla Chileen, kun heidän lentokoneensa törmää vuoreen ja syöksyy Andeille. Kun käy selväksi, että etsinnät on lopetettu, eloonjääneiden on selvittävä lumisilla huipuilla keinolla millä hyvänsä ja haettava itse apua.

Ethan Hawken, Vincent Spanon ja Josh Hamiltonin tähdittämä Elossa pohjautuu tositapahtumiin, ja samasta aiheesta ammensi myös tammikuussa Netflixiin saapunut ja kehuttu Lumen yhdistämät (Society of the Snow / La sociedad de la nieve, 2023).

Alla molempien leffojen trailerit.

Jos Subin esitysaika on kehno, voi Elossa-elokuvan katsoa Viaplaysta, Ruudusta sekä SkyShowtimesta heti, ja kello 21.00 alkaen myös MTV Katsomosta. Lumen yhdistämät löytyy edelleen Netflixistä.