Uusimmat

Taru sormusten herrasta -trilogia palaa USA:n teattereihin – luvassa pidennetyt ja parannellut versiot, mutta asiasta on ihan turha hössöttää Suomessa

Kuva: © Warner Bros. Discovery

26.04.2024 12:00 Muropaketin toimitus

Peter Jacksonin klassikkoelokuvat pyörivät taas isolla kankaalla USA:ssa.

Warner Bros. palauttaa yhteistyössä Fathom Eventsin kanssa Taru sormusten herrasta -trilogian elokuvat Sormuksen ritarit (2001), Kaksi tornia (2002) ja Kuninkaan paluu (2003) valkokankaalle kesäkuun alussa, uutisoi Coming Soon.

Elokuvista esitetään pidennetyt versiot remasteroituina versioina.

Asiasta on uutisoitu kansainvälisissä elokuvamedioissa näyttävästi, mutta todellisuudessa kyseessä on pienimuotoinen levitys, eikä luvassa ole yhtään uutta kohtausta tai mitään muutakaan ennennäkemätöntä.

Suomen teattereihin Peter Jacksonin trilogiaa on todennäköisesti täysin turha odottaa, sillä uutinen ei pukahda mitään Taru sormusten herrasta -elokuvien uudelleenjulkaisusta kansainvälisesti, ja toisekseen trilogia palasi Suomen valkokankaille jo keväällä 2023 eli vain vuosi sitten.

Klassikkoelokuvat voi katsoa suoratoistona HBO Maxista ja Prime Videosta, josta löytyy myös syksyllä toisen kauden saava Mahtisormukset-sarja.