Uusimmat

Tästä tulee varmasti sanomista: Netflix-tähti haukkui omaa sarjaansa – “Siinä on mukana paljon valheita”

30.11.2022 17:01 Muropaketin toimitus

Diego Calva tähdittää Babylon-elokuvaa yhdessä Brad Pittin ja Margot Robbien kanssa.

Näyttelijä Diego Calva kertoo GQ:n haastattelussa ensimmäisestä isosta Hollywood-elokuvastaan, Damien Chazellen ohjaamasta ja käsikirjoittamasta Babylonista, jossa nähdään myös esimerkiksi Brad Pitt ja Margot Robbie.

Calva puhuu myös roolistaan Netflixin Narcos: Mexico -sarjassa, johon hän ei ollut täysin tyytyväinen.

Hän näytteli sarjan kolmannella kaudella huumekartellipomo Arturo Beltran Leyvaa. Calva ei pidä tavasta, jollaisena Narcos: Mexico näytti hänen kotimaansa.

”Näyttelijän uralla on hetkiä, jolloin et voi valita roolejasi. Olet vain tyytyväinen, että töitä riittää. En pidä siitä millaisena Narcos näytti maani. Siinä on mukana asioita, jotka ovat totta, mutta myös paljon valheita”, Calva sanoo.

”Kotimaani narco-kulttuuri ei tarvitse enää ainuttakaan sankaria. Muistan katsoneeni sarjaa ja miettineeni, etten tahdo enää ampua ihmisiä”, hän jatkaa.

Calvan, Pittin ja Robbien lisäksi Babylon-elokuvassa nähdään Jean Smart, Jovan Adepo, Li Jun Li, P.J. Byrne, Lukas Haas, Olivia Hamilton, Tobey Maguire, Max Minghella, Rory Scovel, Katherine Waterston, Flea, Jeff Garlin, Eric Roberts, Ethan Suplee, Samara Weaving ja Olivia Wilde.

Babylon saapuu Suomessa valkokankaille 20. tammikuuta.