Uusimmat

Tätä kotimaista leffankammotusta yksikään kriitikkomme ei halunnut arvioida – Keräsi silti vuonna 2020 melkein 180 000 katsojaa

20.02.2021 08:45 Muropaketin toimitus

Elisa Viihde Viaplayn elokuvakirjastoon on lisätty vuoden 2020 hittielokuva Se mieletön remppa.

Koronavuoden hitiksi nousseessa ja Sami Hedbergin sekä Kiti Kokkosen tähdittämässä Se mieletön remppa -komediassa pariskunta perii unelmiensa talon ja joutuu keskelle kaikkien aikojen remonttisoppaa.

Elokuvan ohjasi Luokkakokous-elokuvista tuttu Taneli Mustonen, ja Sami Hedbergillä on siinä useita eri rooleja.

Kuulostaa monen korvaan varmasti kohtalaisen hirveältä, ja siksipä Muropaketin toimituksessa syntyi liki riita siitä, kuka Se mieletön remppa -elokuvan joutuu arvioimaan. Tilanne johti lopulta kynien heittelyyn, piileskelyyn, kuukausien mykkäkouluun ja yhteen vapaudenriistoon.

Lopulta elokuva jäi näkemättä ja arvioimatta. Tunnelma toimituksessa ei koskaan palannut ennalleen.

Eilen katsastimme Hedbergin, Kokkosen ja Mustosen komedian Elisa Viihde Viaplaysta. Oliko se todella niin paha? Kaikkien riitojen ja mielipahan arvoinen?

Kyllä.

Kyllä se oli.

Se mieletön remppa on mielenköyhää ja kaavamaista kökköviihdettä, jota Hedbergin huumoria vierastavan on liki mahdoton sietää. Kiti Kokkonen on roolissaan huomattavasti siedettävämpi, mutta ei elokuvalle hyvälle tahdollakaan pysty suomaan yhtä tähteä enempää. Koska kärpäset kuitenkin pitävät siitä itsestään, keräsi Se mieletön remppa viime vuonna melkein 180 000 katsojaa ja oli vuoden 2020 kuudenneksi katsotuin leffa Suomessa.