Uusimmat

The Boys -sarjan showrunner sanoo suorat sanat suoratoistosarjojen tekijöille: “Haistakaa v–u, älkää tehkö 10-tuntisia elokuvia”

18.07.2022 17:00 Muropaketin toimitus

The Boys -sarjaa on nyt julkaistu Amazon Prime Videolla kolme kautta. Sarjan vetovastuussa on (suorapuheinen) Eric Kripke.

Supernatural-sarjan luojana tunnettu Eric Kripke on nykyisin pinnalla Amazon Prime Videon hittisarjan, The Boysin, showrunnerin tehtävien vuoksi.

Vulturen haastattelussa Kripke kertoo vihaavansa joidenkin tekijöiden tapaa tehdä tv-sarjoista “10-tuntisia elokuvia”, joissa varsinainen toiminta sijoittuu kauden viimeisiin hetkiin.

“Suoratoiston huono puoli on se, että useat siellä työskentelevät elokuvantekijät eivät välttämättä tule television perinteiseltä sarjapuolelta. Heille tutumpaa on ajatus siitä, että he tarjoavat kymmenen tuntia jotain, missä mitään ei tapahdu ensimmäisten kahdeksan tunnin aikana. Se ajaa minut ihan v—un hulluksi”, Kripke kommentoi.

Monen sarjan tuotantokausi on nykyisin vain noin 10 jakson mittainen, mutta Kripke muistaa omasta menneisyydestään 22 jakson mittaiset kaudet. Niissä kauden alkupään jaksot ennätettiin julkaista ennen kuin kaikkia jaksoja oli ehditty kuvata.

“Perinteisen television puolelta tulleena olen joutunut saamaan katsojat kiinnostuneiksi 22 hemmetin tunnin ajaksi vuoden aikana, enkä ole koskaan hyötynyt siitä ajatuksesta, että odottakaa nyt vaan hetki huolestumatta, sillä kriitikot kertovat teille, että kahdeksannen jakson aikana alkaa todella tapahtua. Tai jos joku sanoo, että on tekemässä kymmenen tunnin elokuvaa. Haista v—u! Etkä tee. Tee tv-sarja. Olet viihdebisneksessä”, Kripke jatkaa.