Uusimmat

The Marvels lähti teattereista – Marvelin floppileffasta Disneylle valtavat tappiot

Brie Larsonin Captain Marvel elokuvassa The Marvels © MARVEL.

05.01.2024 09:45 Muropaketin toimitus

Marraskuussa ensi-iltansa saaneen The Marvels -elokuvan teatterilevitys on tullut tiensä päähän. Samalla on saatu muistutus siitä, miten surkeasti Captain Marvelin jatko-osa menestyi.

Exhibitor Relations Co.:n mukaan The Marvelsin teatterilevitys on ohi, ja kassaan kilahti kahdeksan viikon aikana vain 205,8 miljoonaa dollaria.

The Marvelsin budjetti oli lisäkuvausten jälkeen 275 miljoonaa dollaria. Kun mukaan lasketaan vielä markkinointikustannukset ja muut kulut, on selvää että Disney ja Marvel Studios ottivat Nia DaCostan ohjaaman elokuvan kohdalla turpaansa oikein huolella.

The Marvels on tulossa Disney+:aan ennen pitkää, mutta toistaiseksi julkaisupäivää ei ole vahvistettu.

”Marvel Studiosin elokuvassa The Marvels Carol Danvers eli Captain Marvel on napannut identiteettinsä takaisin tyrannisen krii-rodun hallusta ja saanut kostonsa Supreme Intelligencelle. Huomaamattaan hän tulee kuitenkin järkyttäneeksi universumin tasapainoa ja saa kantaa sen seuraukset. Tutkiessaan poikkeuksellista madonreikää, jolla on yhteys erääseen krii-kapinalliseen, hänen sekä Jersey Cityn superfanin Kamala Khanin eli Ms. Marvelin sekä Carolin etääntyneen sukulaistytön ja nykyisin SABER-astronauttina toimivan kapteeni Monica Rambeaun voimat sotkeutuvat keskenään. Tämän kohtalon yhteen heittämän kolmikon on muodostettava tiimi ja opittava puhaltamaan yhteen hiileen pelastaakseen universumin ryhmänä nimeltä “The Marvels”.”