Uusimmat

Tim Burton ja Johnny Depp tekivät 10 vuotta sitten elokuvan, joka floppasi pahasti – ovi uudelle yhteistyölle on kuitenkin yhä auki

07.11.2022 13:29 Muropaketin toimitus

Tim Burton ja Johnny Depp olivat pitkään Hollywoodin majakka ja perävaunu. Parivaljakko ei kuitenkaan ole tehnyt enää vuosiin yhteistyötä.

Tim Burtonin ja Johnny Deppin viimeisin yhteinen elokuva on vuoden 2012 Dark Shadows. 1960-luvun klassikkosarjan sovitus oli 150 miljoonan dollarin tuotantobudjetilla ja 245,5 miljoonan dollarin lipunmyynnillä floppi, eikä kerännyt edes faneilta juuri kehuja.

Saksikäsi Edward, Ed Wood, Sweeney Todd ja Sleepy Hollow ovat kaikki elokuvia, joita moni muistaa lämmöllä – ja olihan myös Corpse Bridella, Jali ja suklaapuodilla ja jopa Liisa Ihmemaassa -3D-sirkuksella hetkensä. Siksi olisikin kiinnostava tietää, vieläkö Burton ja Depp joku päivä työskentelevät yhdessä.

Tim Burton ei pidä ajatusta mahdottomana, mutta tällä hetkellä ei ole mitään suunnitelmissa:

”Jos sopiva juttu osuu kohdalle, voisin hyvin työskennellä hänen kanssaan”, Burton totesi Reutersin haastattelussa hiljattain.

Tim Burtonin seuraava ohjaus on Netflixissä marraskuun lopulla alkava Addams Family -sarja Wednesday.

Johnny Depp puolestaan on tekemässä Jeanne du Barry -elokuvaa Ranskan kuninkaasta. Se ilmestynee ensi vuoden alkupuoliskolla.