Uusimmat

Tim Burton: “Michael Keaton oli Beetlejuice 2:n kuvauksissa kuin demonin riivaama”

Kuva: © 2024 Warner Bros. Entertainment Inc.

04.06.2024 16:00 Muropaketin toimitus

Tim Burtonin ohjaama Beetlejuice 2 eli virallisemmin Beetlejuice Beetlejuice saa ensi-iltansa 6. syyskuuta.

Tim Burtonin vuonna 1988 ohjaama Beetlejuice on rakastettu fantasiaklassikko, joka saa ensi syksynä jatkoa yli 30 vuoden jälkeen. Michael Keaton palaa Beetlejuice Beetlejuice -elokuvassa tuttuun rooliinsa, mutta myöntää Empiren haastattelussa, että paluu hahmoon ei ollut aivan helppo.

Keatonin mukaan Beetlejuice on alkanut hahmona elää omaa elämäänsä alkuperäisen elokuvan jälkeen, ja hänen täytyi todella sukeltaa syvälle siihen, mikä teki Beetlejuicesta Beetlejuicen ensimmäisellä kerralla.

Ohjaaja Tim Burton on sitä mieltä, että Keaton onnistui tehtävässä erinomaisesti.

“Hän oli kuin demonin riivaama, koska hän vain hyppäsi siihen suoraan”, Burton kommentoi.

Kanssanäyttelijät Catherine O’Hara ja Jenna Ortega yhtyvät Burtonin kommenttiin.

“Se oli ihan sekopäistä. Tuntui kuin huoneeseen olisi astunut eläin aseen kanssa. Kun näki hänen fyysisen muutoksensa, kun Michael Keaton katosi ja jouduin kohtaamaan tämän Beetlejuice-tyypin… se suorastaan räjäytti tajuntani.”

Syyskuussa ensi-iltansa saavan jatko-osan ohjaa jälleen Burton ja käsikirjoituksesta vastaavat Alfred Gough, Miles Millar ja Seth Grahame-Smith. Edellä jo mainittujen näyttelijöiden lisäksi mukana nähdään muun muassa Winona Ryder, Willem Dafoe, Monica Bellucci, Justin Theroux ja Arthur Conti.